Universitatea Cluj – Rapid, 0-0, în primul meci al etapei 23 din Superliga!

Publicat: 27/01/2023, 22:16
Actualizat: 27/01/2023, 22:20

Universitatea Cluj – Rapid, 0-0, s-a jucat în etapa 23 din Superliga. Gazdele sunt pe locul 13, 23 puncte, iar giuleștenii ocupă poziția a treia în clasament, 42 de puncte.

Cine a condus meciul de pe Cluj Arena dintre U Cluj și Rapid: Arbitru – Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe) / Arbitru VAR –  Petrescu Radu (Bucureşti), Arbitru AVAR ( (n.r. – aistentul arbitrul din camera VAR) – Bârleanu Vlad (Bucureşti).

Terenul s-a prezentat în condiții foarte grele de joc.

Universitatea Cluj – Rapid, 0-0, în primul meci al etapei 23 din Superliga

Echipele de start la U Cluj – Rapid:

U CLUJ: Iliev – Fl. Ilie, Miron, Simion – Vlădoiu, Bic, Remacle, Oancea – Chipciu, Stoica, Fulop
REZERVE: Gorcea, Ispas, Pițian, Trif, Pires, Filip, Haită, Gomes, Bălan
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Kait, Albu – Emmers, Dugandzic, Ioniță
REZERVE: Drăghia, Crepulja, Ignat, Ștefan, Ciobanu, Crivac, Sefer, Costache, Luckassen
ABSENT: Papeau (accidentat)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Adrian Mutu vorbea înaintea meciului despre duelul cu Ioan Sabău: „Eu și Sabău ne cunoaștem foarte bine. Îl respect foarte mult. Deja a schimbat tactica echipei. Are mentalitate de fotbalist mare și va încerca să-și pună amprenta pe jocul echipei. A început cu o victorie și echipa are un moral bun”.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit în antrenorat după opt ani, dar a jucat patru sezoane la Rapid și are două titluri de campion. A avut și o scurtă perioadă ca antrenor al echipei din Giulești. „Am amintiri foarte frumoase. Ca jucător chiar excepționale. Condiții, atmosferă și un grup senzațional. Era Măldărășanu, care face o treabă super acum la Hermannstadt, Iencsi, Lupu, Bratu și Niculae veniseră, era Pancu, Schumacher, Șumudică… După aceea am venit iarăși la U Cluj și după am plecat pentru că mi-am dat seama că nu se putea” spunea Sabău pentru ProSport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase