SOLIDARITATE. Vela a vorbit cu fata amenințată cu moartea după ce l-a denunțat pe Colo

Redactor:
Gândul
SOLIDARITATE. Vela a vorbit cu fata amenințată cu moartea după ce l-a denunțat pe Colo
SOLIDARITATE. Vela a vorbit cu fata amenințată cu moartea după ce l-a denunțat pe Colo / Sursă Foto: Mediafax Foto

Ministrul Marcel Vela a luat legătura cu tânăra care l-a denunțat pe vloggerul Colo și a asigurat-o de „întregul suport”. „Lucruri bune a făcut și această pandemie! Începeți să vedeți lucruri care există de mult”, scrie un utilizator Facebook.

Vela i-a transmis fetei amenințate că ii este alături și că veghează la siguranța și integritatea sa

„Mă îngrijorează foarte mult situația creată și modul în care a degenerat. De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa”, a scris ministrul Marcel Vela pe Facebook.

Vela a scris pe Facebook despre emoțiile tinerilor, despre valorile după care e construită societatea, după care menționează: „Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip. Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase.”

„Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva”, a mai scris ministrul.

Un utilizator Facebook comentează: „Lucruri bune a făcut și această pandemie. Începeți să vedeți lucruri care există de mult și nimeni nu le acorda importanță”.

Tânăra care a făcut plângere penală împotriva lui Colo a spus că a fost ameninţată cu moartea de fanii lui: „Unul dintre ei mi-a zis că dacă mă prinde, mă violează, altul m-a ameninţat că mă calcă cu maşina”.

„Nu putem transforma respectul în barbarie! Vă rog să ne întoarcem cu toții privirea atent către societate pentru că și noi suntem responsabili de tineri și de viitor”, a conchis ministrul.

Inchide