A murit cel mai longeviv primar din Sălaj. Mircea Pop era în funcție din 1989

A murit cel mai longeviv primar din Sălaj. Mircea Pop era în funcție din 1989
Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, județul Sălaj, a murit / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 22/09/2022, 22:53

Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, din județul Sălaj, a murit joi, la vârsta de 55 de ani. Edilul era în funcţie din decembrie 1989, fiind totodată unul dintre cei mai longevivi primari din Transilvania.

Mircea Pop a făcut parte timp de mai mulți ani din tabăra PSD, pentru ca înainte de alegerile locale din 2020 să plece din partid pentru a candida cu susţinerea PNL.

Trecerea în lumea Veșniciei a celui care a fost Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, ne-a umplut sufletul de tristețe și de regret.

Timp de 30 de ani am împărtășit și promovat împreună valorile social-democrate, Mircea Pop fiind, ani în șir, liderul Ligii Aleșilor Locali Social Democrați; un primar destoinic, care a unit și dezvoltat comunitatea locală, un coleg distins și un om apreciat de toți cei care l-au cunoscut.

A pus suflet în ceea ce a făcut și, din păcate, viața lui pământească s-a încheiat prea devreme.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!„, a transmis PSD Sălaj pe Facebook.

Mircea Pop a candidat în 2020 susținut de PNL. ”Am primit cu profundă durere vestea trecerii în eternitate a colegului nostru, Pop Mircea, primarul comunei Cuzăplac. Vreme de mai bine de trei decenii, domnia sa a slujit neobosit interesele comunității sale, fiind primarul cu cea mai îndelungată activitate din județul Sălaj.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, transmit și cei de la PNL.

În urmă cu trei ani, Mircea Pop a fost recompensat de prefectul de atunci, Florin Florian, cu o plachetă, la împlinirea a 30 de ani în fruntea administraţiei din Cuzăplac.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult