Adrian Năstase vizitat de Dana Năstase și fiul cel mare. Au dus la Rahova două valize și un bax cu apă

Adrian Năstase vizitat de Dana Năstase și fiul cel mare. Au dus la Rahova două valize și un bax cu apă
Publicat: 28/06/2012, 13:31
Actualizat: 28/06/2012, 19:39

Dana Năstase, soția lui Adrian Năstase, și fiul cel mare al acestora, Andrei, au sosit, joi, la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat fostul premier. Dana Năstase și fiul cel mare al acesteia se află la penitenciar.

UPDATE: Dana Năstase și Andrei Năstase au părăsit penitenciarul

Cei doi au venit la Rahova cu două valize și cu un bax cu apă, odată cu întocmirea formalităților fiind verificate și bagajele.

Durata vizitei poate fi de aproximativ două ore.

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns marți seară, cu ambulanța, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Adrian Năstase a fost cazat în secția de terapie intensivă a Penitenciarului Spital București Rahova, într-o cameră cu două paturi și grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deținut.

Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuința sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenție în dosarul „Trofeul calității”. Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase