Alexandru Cumpănașu, gest disperat la un an după dispariția Alexandrei: A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pentru a nu-l lăsa să fugă – VIDEO

Alexandru Cumpănașu, gest disperat la un an după dispariția Alexandrei:  A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pentru a nu-l lăsa să fugă - VIDEO
Alexandru Cumpănașu, gest disperat la un an după dispariția Alexandrei: A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pentru a nu-l lăsa să fugă / Sursă FOTO: Alexandru Cumpănașu - Facebook
Publicat: 24/07/2020, 20:17

Alexandru Cumpănașu a făcut un gest disperat la un an de la dispariția neelucidată a nepoatei sale Alexandra Măceșanu. Acesta a povestit întreaga întâmplare pe Facebook menționând și gestul disperat la care a recurs: „A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pentru a nu-l lăsa să fugă”.

La un an după dispariția Alexandrei Măceșanu, familia ei încă a rămas cu multe semne de întrebare și caută răspunsuri. Acest lucru l-a îndemnat și pe unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, să facă un gest disperat și să pună în fața unei mașini în speranța că va afla noi detalii despre dispariția nepoatei sale.

Disperarea de a afla adevărul l-a determinat pe candidatul la alegerile prezidențiale să se pună în fața mașinii unui procuror, așa cum a povestit el însuși într-o postare pe Facebook.

Gestul disperat făcut de Alexandru Cumpănașu: „Încerca să fugă disperat de mine”

„Fix acum UN AN Alexandra a dispărut‼️ Ieri l-am confruntat pe procurorul Popescu care încerca să fugă disperat de mine deși declar public că doream doar niște răspunsuri‼️ A trebuit să mă pun în fața mașinii lui pentru a nu-l lăsa să fugă‼️ Ce avem după un an?”, a povestit acesta.

După un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, familia încă așteaptă răspuns pentru zeci de întrebări, în speranța că va afla adevărul.

Zeci de întrebări fără răspuns legate de dispariția Alexandrei Măceșanu

„1. Cine a acoperit REȚEAUA care include copiii și complicii lui Gheorghe Dincă⁉️

2. De ce s-au opus Popescu, Zăvoianu, Vasilescu, Pistol, Mirea la propunerea lui Alexe de a se întra peste Dincă fără mandat încă de la ora 22.00?

3. De ce DIICOT a tratat cazul ca pe un caz de omor și nu de trafic de persoane. Deși are și avea dovezi multiple?

4. De ce nu au audiați/reaudiati soția și copiii lui Gheorghe Dincă, deși am formulat solicitări multiple?

5. De ce NU a fost audiat CUSCRUL lui Dincă după declarațiile publice fără echivoc cu privire la traficul de persoane al ginerelui său, dar și al lui Gheorghe Dincă?

6. De ce au refuzat procurorii audierea parlamentarilor de Olt, personal depunând dovezi la parchet privind relația dintre Dincă și unul dintre aceștia?

7. De ce au refuzat propunerea noastră de audiere a prietenului Alexandrei, deși acesta a fost ultima persoană care a vorbit cu Alexandra? De ce după refuzul transmis a fost totuși audiat fără anunțarea avocatului nostru? Acesta are două declarații contradictorii: înainte să plece Alexandra de acasă i-a spus acesteia că se pregătește să plece și el spre Caracal iar prietenilor Alexandrei le-a spus că el se afla deja în Caracal ?

8. De ce Alexandra nu a fost căutată niciodată la nivel internațional?

9. Unde este ceasul Alexandrei? Ținea la el mai mult decât la orice bijuterie‼️

10. De ce Mirea a cerut date la furnizorul de telefonie mobilă abia la ora 22.00 privind proprietarul nr de tel de pe care a sunat Alexandra⁉️ Deși acesta figura că fost abonament al lui Gheorghe Dincă‼️ Cu toate acestea la ora 22.00 cunoșteau identitatea celui care deținea cartela de pe care a sunat Alexandra‼️

12. De ce procurorul de caz Popescu care a eșuat în salvarea Alexandrei a fost repus în funcție? Pentru a cerceta același tip de fapte ca în cazul Alexandrei? De ce SIIJ nu l-a trimis încă în judecată?

13. Ce a vorbit cu adevărat Pistol cu Alexandra în cele 20 minute? Dincolo de varianta lui…

14. De ce operatorii 112 nu au fost audiați în calitate măcar de martori pt lipsa crasă de profesionalism și umilirea Alexandrei?

15. De ce mărturiile lui Cilan și ale altor 3 martori din Arad au fost ignorate despre traficul de persoane și proxenetismul practicat de către copiii lui Dincă împreună cu cetățeni italieni?

16. Cum este posibil ca polițiștii trimiși de la ora 22.00 să supravegheze casa lui Dincă nu au simțit miros de carne arsă, fum sau nimic în neregulă în curtea lui Dincă, conform propriilor declarații făcute în fața SIIJ?

17. De ce s-a antepronunțat actualul șef DIICOT în data de 26 iulie că Alexandra este moartă fără a avea nici o probă în acest sens? Atunci era șefa echipei de cercetare în cazul Alexandrei.

18. Cum au ajuns să o includă pe Luiza Melencu în cazul Alexandrei fără existența unui element comun în afară de declarația lui Dincă? Încadrarea a rămas tot pt omor și nu pt trafic de persoane‼️

19. De ce a recunoscut Dincă fapte de care nu era acuzat? Ce înțelegere i s-a oferit⁉️

20. De ce Dincă spune acum ceea ce a spus toată țara: că nu a omorât-o pe Alexandra și că era imposibil să ardă în acel mini-butoi?

21. De ce după ultima declarație nu a fost reaudiat ținând cont că principala probă a DIICOT este mărturia lui care acum în fața instanței este cu totul alta?

22. De ce în mod suspect TOȚI liderii politici (cu mici excepții) NU au avut poziții publice față de această tragedie care ține prima pagină de 1 an?

23. De ce Parlamentul a REFUZAT constituirea unei comisii de anchetă parlamentară în acest caz, deși în alte cazuri cu iz politic nu a fost nici o problema?

24. De ce Avocatul Poporului a tratat în derâdere acest caz, fără a se implică în vreun fel?

25. De ce nu ni s-a dat un răspuns cu privire la plângerea penală depusă față de INML în care noi reclamăm falsificarea probelor?

26. De ce nu a fost audiat niciodată fostul șef STS, deși avea obligația instalării sistemului Advanced Mobile Location (AML) ce ar fi determinat din start în cazul Alexandrei localizarea acesteia într-un perimetru de 5 metri pătrați?

27. De ce nu au fost audiați șefii clanurilor interlope din Olt?

28. De ce ni s-a refuzat expertiza internațională a ADN pt Alexandra, deși am comunicat DIICOT toate datele în acest sens, inclusiv adresa laboratorului unde dorim realizarea acestei contraexpertize?

29. De ce a fost transferat Dincă o săptămâna la București imediat după mărturisire? Ce s-a negociat în această săptămână ?

30. De ce 300 de polițiști și procurori au săpat și greblat casa și curtea lui Dincă în disperarea lor de a găsi elemente care să confirme teoria omorului antepronunțat de șefa DIICOT în 26 iulie? Nu era mai util să fie dată în urmărire generală cu filtre și tot ce presupune activitatea de căutare?

31. De ce o asociație de procurori a discutat pe forumul intern despre fabricarea de dosare la adresa mea? Lucru care s-a întâmplat fiind construite mai multe astfel de dosare, unul mai aberant că altul‼️ De ce CSM nu s-a autosesizat⁉️

32. Unde a fost cu adevărat sechestrată Alexandra atâta timp cât descrierea din conversația cu Pistol și elementele din curtea lui Dincă nu corespund‼️

33. De ce martorul RAJ adus de mine și care a dat declarație completă despre traficul de persoane al familie Dincă a fost amenințat de DIICOT?

34. De ce nu a fost audiat și reținut Mihai Zamfir, complice în alte astfel de infracțiuni al lui Dincă, deși am prezentat mărturii în acest sens⁉️

35. Care este ADEVĂRUL despre ce s-a întâmplat cu adevărat cu Alexandra⁉️”, a conchis acesta.

Fix acum UN AN Alexandra a disparut‼️Ieri l-am confruntat pe procurorul Popescu care încerca să fugă disperat de mine…

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Vineri, 24 iulie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York