CAZUL-CARACAL. Cum putea fi salvată Alexandra Măceșanu!? Ce s-a întâmplat la poarta lui Dincă în seara crimei întrece orice imaginație

CAZUL-CARACAL. Cum putea fi salvată Alexandra Măceșanu!? Ce s-a întâmplat la poarta lui Dincă în seara crimei întrece orice imaginație
Cazul Caracal se complică pe zi ce trece
Publicat: 09/07/2020, 11:43
Actualizat: 06/04/2021, 19:38

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că are informații de la audierea procurorului Cătălin Zăvoianu și declară că omul legii ar fi recunoscut că nu a lăsat polițiștii să intre în casa lui Dincă, în seara zilei de 25 iulie 2019.  

„Astazi procurorii SIIJ l-au audiat pe procurorul Zavoianu zis și „100 m garduri” pentru fuga prelungită din fața presei la prima audiere…astăzi nu a mai dat proba de talent deoarece uluitor într-un caz atât de important nu a fost prezentă presa‼️

În schimb în urma declarațiilor date în fata procurorilor SIIJ, domnul prim-procuror Zavoianu de la Caracal a declarat un lucru foarte important: În seara zilei de 25 iulie 2019 polițistul Alexe este cel care a propus să se intre peste Dinca în casă fără a aștepta mandatul judecătorului. A fost refuzat de însăși Zavoianu conform propriei declarații, de ceilalți procurori prezenți și polițistul Pistol.

„Alexe a insistat și a oferit o variantă de a se intra imediat, respectiv un apel la 112 privind reclamarea unor zgomote de agresiune conjugală și intrarea în forță”

Astfel, Alexe a insistat și a oferit o variantă de a se intra imediat, respectiv un apel la 112 privind reclamarea unor zgomote de agresiune conjugală și intrarea în forță. A fost refuzat din nou de către procurorii prezenți‼️”, a scris pe facebook Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandri își cere scuze de la polițistul Nicolae Alexe.

„În acest context, îmi cer scuze public domnului Alexe pentru acuzațiile aduse prin inducerea mea în eroare cu privire la rolul acestuia. Rămâne însă vinovăția domnului Alexe pentru nedeclararea la timp la MAI a cazului de dispariție și obținerea de ajutor suplimentar pentru localizare.

„Zavoianu nu avea ce căuta la sediul Poliției Caracal în acea seară”

Mai precizez că Zavoianu nu avea ce căuta la sediul Poliției Caracal în acea seară încălcând grav procedura penală, acesta nefiind procuror de caz‼️

Atrag atenția că în perioada următoare voi scoate la iveală foarte multe mizerii din acest caz, inclusiv implicarea familiei lui Dinca și a altor personaje dubioase. VA URMA‼️”, a mai scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase