Apel fals | Un adolescent a sunat la 112 anunțând, din răzbunare, că mama lui a fost înjunghiată

Redactor:
Ioana Sfârlea
Apel fals | Un adolescent a sunat la 112 anunțând, din răzbunare, că mama lui a fost înjunghiată
Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Reghin a anunțat la 112 că tatăl său i-a înjunghiat mama. Adresa pe care a dat-o băiatul a fost, însă, a unei familii pe care a vrut să se răzbune, pentru că nu-l lăsau să fie prieten cu fiica lor, transmite corespondentul Mediafax.

Băiatul i-a anunțat pe polițiștii din Reghin, prin numărul de urgență 112, că mama sa, în timp ce se afla în locuința situată în cartierul Unirii din oraș, a fost înjunghiată de mai multe ori de către tatăl său, după care acesta ar fi fugit.

Polițiștii au constatat, la fața locului, că faptele sesizate nu sunt reale și că în imobilul respectiv locuia o familie care are o fată și care nu a făcut apelul la 112.

Ulterior, polițiștii l-au găsit pe băiat, iar acesta a recunoscut că a făcut apelul pentru a se răzbuna pe părinții fetei.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat minorul ce a efectuat apelul fals, acesta având 15 ani și fiind din municipiul Reghin. Minorul și-a motivat gestul spunând că era supărat pe părinții fetei deoarece nu îi permiteau să aibă o relație de prietenie cu aceasta. Polițiștii au luat măsurile legale față de minor”, a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Inchide