BIZAR. Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspirației: „COVID, primul mare experiment global. Ăștia extrag informații din noi!” (VIDEO)

Redactor:
Gandul
BIZAR. Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspirației: „COVID, primul mare experiment global. Ăștia extrag informații din noi!” (VIDEO)
STRANIU. Senatoare PSD, adeptă a teoriilor conspirației: „COVID, primul mare experiment global. Ăștia extrag informații din noi!” (VIDEO) / Foto: Captură Facebook

Senatoarea PSD Gabriela Crețu, președintele Comisiei pentru afaceri europene, a organizat recent o dezbatere pe tema tehnologiei 5G în Parlamentul României.

În cadrul dezbaterii, Crețu a promovat mai multe teorii conspiraționiste, printre care faptul că din oameni sunt extrase informații sau că pandemnia de coronavirus este „un experiment global”.

Declarațiile Gabrielei Crețu, care conduce Comisia de afaceri europene din Senat, au fost semnalate de fizicianul Cristian Presură, care a participat la dezbaterea din Parlament.

„Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie”, a declarat Gabriela Creţu.

COVID-19, un mare „experiment global”

Afirmațiile Gabrielei Crețu pot fi ascultate de la minutul 27 și 17 secunde. Potrivit lui Presură, Crețu a fost cea care a solicitat organizației non-guvernamentale STOP 5G să facă un memoriu și să vină cu el din partea „societății civile”, precizează Adevărul.ro.

„La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliţia STOP 5G România a întocmit şi a depus un Memoriu care prezintă poziţia societăţii civice în raport cu această comunicare”, au spus reprezentaţii organizaţiei la dezbatere.

Pentru Crețu, pandemia de coronavirus este „un mare experiment global” în care oamenii vor afla cine sunt cei utili și cei inutili.

Turnurile de telefonie 5G, „sacrificate” din cauza fake news-urilor despre Covid-19

În mai multe țări din Europa turnurile de telefonie 5G au fost incendiate de cei care s-au lăsat influențați de fake news și teorii ale conspirației. Efecte? Actele de vandalism din ce în ce mai „populare”.

În publicația Politico, sub titlul „În Europa, vrăjitoarele au început să fie din nou arse pe rug”, autorii atenționează că în mai multe țări din Europa turnurile 5G au fost incendate așa cum în Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug fiind acuzate de vrăjitorie.

Înregistrarea audierilor care au avut loc miercuri, 27.05.2020, în cadrul Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României (nota: independent de vointa noastra inregistrarea nu este integrală, partile de inceput si sfarsit nefiindu-ne disponibile). Audierile a avut ca suport Comunicarea Comisiei către Parlamentul European, Consiliu, Comitetul Economic și Social European și Comitetul Regiunilor – *Implementarea rețelelor 5G în condiții de siguranță în UE – Punerea în aplicare a setului de instrumente al UE* https://tinyurl.com/yapayttoLa audieri au luat cuvântul membri ai comisiei senatoriale, raportori europeni, reprezenanți ai ANCOM, Ministerul Comunicațiilor, Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Externe și din partea Coaliției STOP 5G România:Costel Stanciu – Asociația Pro Consumatori;Mădălina Apostol – Asociația Angel;Adrian Aciu – Asociația Pro Vita;Pompiliu Diplan – Alianța Părinților din România;Memoriul depus de noi poate fi consultat la https://tinyurl.com/ybpnus29 la care se vor adăuga alte materiale prezentate, solicitate în audieri.Vom reveni în postări viitoare cu detalii suplimentare despre evenimentul desfășurat și despre conținutul dezbaterilor.#STOP5GRomânia #ImpreunaSePoate

Publicată de STOP 5G România pe Vineri, 29 mai 2020

 

 

Inchide