Ce magazine vor fi deschise pe 1 ianuarie. Doar unul este în București

Ce magazine vor fi deschise pe 1 ianuarie. Doar unul este în București
Publicat: 30/12/2015, 11:51
Actualizat: 30/12/2015, 14:05

În plus, cei mai mulți retaileri au program redus și în ultima zi a acestui an, când magazinele vor închide mai devreme. Până pe 30 decembrie și ulterior începând cu data de 2 ianuarie, magazinele vor opera după programul obișnuit. Cele mai multe magazine au fost închise și pe 25 decembrie, prima zi de Crăciun.

Carrefour închide magazinele pe 1 ianuarie, în timp ce în 31 decembrie programul va fi mai scurt, până la ora 18:00, față de ora 24:00 pe parcursul lunii decembrie. Programul Carrefour Unirii, care funcționează în mod obișnuit non-stop, va urma în zilele de 31 decembrie și 1 ianuarie programul celorlalte magazine din rețea.

Kaufland a acordat flexibilitate magazinelor în stabilirea programului de sărbători, astfel că acesta variază de la o unitate la alta. Astfel, Kaufland din Strada Mihail Sebastian, din București, va fi închis pe 1 ianuarie, urmând să funcționeze cu program redus pe 31 decembrie și 2 ianuarie.

Metro nu deschide magazinele în prima zi a anului, la fel ca ceilalți retaileri, iar pe 31 decembrie, precum și pe 2 ianuarie, programul va fi unul mai scurt, încheindu-se la ora 16:00. Programul acesta este valabil pentru magazinele Cash & Carry, dar și pentru cele Punct.

Auchan are, de asemenea, închis pe 1 ianuarie, precum și program redus până la ora 18:00 pe 31 decembrie, excepție fiind magazinul din AFI Cotroceni, care conform prevederilor contractului cu centrul comercial va fi deschis și pe 1 ianuarie. Astfel, AFI Cotroceni are program pe 31 decembrie între 8:00 și 20:00, pe 1 ianuarie între orele 14:00 – 23:30, iar pe 2 ianuarie între 9:00 și 1:00. Programul zilnic al magazinului este între 8:00 și 1:00.

Lidl a acordat cele mai multe zile libere angajaților în această perioadă, magazinele rețelei fiind închise pe 25 și 26 decembrie, precum și pe 1 ianuaie. În celelalte zile din această perioadă, magazinele Lidl vor avea mici modificări în program, potrivit companiei.

Selgros are, de asemenea, magazinele închise pe 1 ianuarie, în timp ce pe 31 decembrie programul va fi 6:00 – 16:00.

Mega Image nu deschide în prima zi din an, pe 2 ianuarie operează după un program mai scurt, între 11:00 și 18:00, iar pe 31 decembrie va deschide în intervalul 7:30 – 19:00.

Penny si XXL Mega Discout, ambele parte a grupului Rewe, sunt închise în prima zi din 2016. Magazinele Penny sunt deschise pe 31 dedcembrie până la ora 18:00, iar pe 2 ianuarie până la ora 16:00. XXL Mega Discount nu sunt, de asemenea, deschise pe 1 ianuarie, iar pe 31 decembrie operează până la ora 18:00.

Magazinele Billa nu au program pentru clienți pe 1 ianuarie, similar cu restul retailerilor, în timp ce pe 31 decembrie cele mai multe magazine închid la ora 19:00-20:00. Carrefour și Rewe au anunțat, săptămâna trecută, un acord pentru preluarea magazinelor Billa din România de către retailerul francez Carrefour.

Profi nu deschide magazinele pe 1 ianuarie, în timp ce pentru Ajunul Anului Nou și 2 ianuarie, ora închiderii variază în funcție de formatul magazinului între orele 18:00-20:00.

Cora închide magazinele pe 1 ianuarie, pe 31 decembrie programul va fi mai scurt, până la 18:00-21:00, în funcție de magazin, iar pe 2 decembrie, ora închiderii va varia între 18:00 și 23:00. Excepția este magazinul Cora Ploiești din centrul comercial AFI, care va fi deschis și pe 1 ianuarie, cu program între 14:00 și 22:00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”