CONCERTELE organizate în marile orașe de REVELION. Ce ARTIȘTI vor urca pe scenă și UNDE

CONCERTELE organizate în marile orașe de REVELION. Ce ARTIȘTI vor urca pe scenă și UNDE
Publicat: 29/12/2018, 13:19
Actualizat: 25/03/2019, 19:47

Agenția Mediafax vă prezintă programul din marile orașe:

Arad – ora 22:00, Piața Revoluției, concerte susținute de trupa Fantezia, Kamelia și Goombay Dance Band, o trupă de origine germană. La miezul nopții este programat și un spectacol de artificii.

Baia Mare – ora 22:30, concert în Piața Libertății susținut de trupa Compact și Anna Lesko, urmat la ora 00:00 de focuri de artificii.

Brăileniivor petrecepe platoul de la Palatul Administrativ, unde vor cânta AMI și artiști locali, iar la miezul nopții spectacolul se va încheia cu un show de artificii.

Buzău – Trupa Voltaj, Alessia sau Liviu Teodorescu & Band vor concerta în noaptea dintre ani în Piața Dacia, începând cu ora 19:00.

Brașov– Piața Sfatului rămâne locul de întâlnire al brașovenilor și turiștilor, în noaptea de Revelion. Spectacolul va începe la ora 22:30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureșan”, Suzana și Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică și s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23:45 va începe show-ul Phoenix. Trupa își va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an și va continua după focul de artificii.

Bistrițenii se vor bucura alături de cântăreața Lora de petrecerea de Revelion,începând de la ora 22:30.

Botoșănenii sunt așteptați în Piața Revoluției din oraș să petreacă Revelionul în aer liber, Primăria organizând concerte de muzică ușoară și populară și foc de artificii. Cu această ocazie vor fi acordate și premii, însă reprezentanții Primăriei au spus că acestea intră la capitolul „surprize”, iar astfel nu pot nominaliza persoanele premiate. Concertele vor începe de la ora 20:00 și se vor termina la ora 01:30. Sunt mai mulți invitați, între care Adda&Band, Paula Seling, Iustina Irimia, Simona Mazăre, Lorena Dupu – Fetele din Botoșani, Shift, Francisca, DJ/MC-80` Music. Vor fi și urători.

Cluj-Napoca, începând cu ora 22:00, în Piața Unirii vor concerta Hora, Cargo și Arpy&Zip Band. Focul de artificii de 15 minute se va organiza în Piața Avram Iancu la miezul nopții, după care vor fi distribuite 700 de sticle cu șampanie de către Primăria Cluj-Napoca.

Craiova – Petrecerea va începe la ora 22:30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universității din Craiova, unde va fi organizat un spectacol susținut de Adrian Sână & Band. Pe scenă va urca apoi Smiley, aproape de miezul nopții, după care va avea loc tradiționalul foc de artificii.

Constănțenii vor avea parte de un spectacol de neuitat, susținut de Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek și DJ Slimboy, începând cu ora 19:00 și se va încheia la ora 01:00. Un show de artificii va marca trecerea dintre ani.

Focșani-la ora 19:30 vor cânta Ansamblul Folcloric Țara Vrancei, Geta Postolache, Laura Lavric, Iuliana Beregoi și Datina. La ora 22:00 va fi Anda Adam și apoi B.U.G Mafia. Înainte de miezul nopții va fi concert Opus, o trupă din Austria. La miezul nopții vor fi artificii și lasere. Petrecerea nu se termină aici, pentru că după miezul nopții va urca Ro-Mania, iar programul special de revelion se va încheia la ora 01:00.

La Iași, concertul dedicat Revelionului va avea loc în Piața Palatului Culturii, iar în cadrul evenimentului vor cânta Saragossa Band, Bosquito, Ovidiu Lipan Țăndărică, DJ Sava și Annes.

Oradea – ora 23:00, concert în Piața Unirii cu Alessia JJ Gerardi & Fracassoni din Italia. La miezul nopții va avea loc un foc de artificii.

La Pitești, în Piața Primăriei, vor urca pe scenă Alexandra Ungureanu și Alina Eremia, și va fi și un show de artificii.

Reșița – ora 22:00, spectacol în centrul orașului susținut de Mar”s Studio, Melmac Riders, din Serbia, și Keo. La ora 00.00 este programat un joc de artificii.

Sibiu – ora 22:00, în Piața Mare vor concerta cei de la The Noise. Programul va continua cu muzică rock în interpretarea binecunoscuților sibieni de la Riff, iar în ultima oră din an va cânta Ștefan Bănică & Band. Ora zero a noului an va fi marcată de un show de artificii, apoi pe scenă vor urca olandezii de la BZN.

Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 23:00, pe scena situată în fața Teatrului „Tamási Áron”, vor urca Trupa Coco din Brașov, care va aduce ritmurile rock la Sfântu Gheorghe. La miezul nopții va avea loc focul de artificii, după care pe scena Revelionului urmează trupa Vincze Lilla és Barátai, din Ungaria. După aceea, de la ora 01:00, va avea loc al doilea foc de artificii.

La Slatina vor concerta Iris, Elena Ionescu, Nicoleta Oancea și formația sa. Primul concert va începe la ora 21:45, iar spectacolul se va încheia imediat după miezul nopții.

Timișorenii vor petrece, începând cu ora 18:30, în Piața Victoriei din Timișoara, unde Primăria a pregătit un spectacol susținut de Sean Norvis, Kamelia, trupa Box Office, Basska și Subcarpați.

Târgu-Jiu – ora 22:00, în Piața Prefecturii, concert susținut de The Dreamers și Eneli, după care va avea loc focul de artificii. Autoritățile vor oficia, după miezul nopții, cinci căsătorii de Revelion, la Poarta Sărutului, din Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu.

În Târgu-Mureș, cu începere de la ora 21:00, pe scena amplasată în Piața Victoriei vor concerta: DJ Andrei Chelbezan, Kállay Saunders Band și Inna. La miezul nopții va fi organizat un spectaculos foc de artificii.

În Teleorman nu se organizează concerte, populația urmând să se adune în centrul orașelor din județ – Alexandria, Zimnicea, Turnu Măgurele, Videle, Roșiorii de Vede – și să ciocnească un pahar cu șampanie cu primarii. Angajații primăriilor de orașe susțin că fundalul muzical va fi asigurat de un sistem de sonorizare cu boxe, care vor difuza muzica adecvată focului de artificii.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ion Iliescu, urmărit penal în "dosarul fără sfârșit" al mineriadei din urmă cu 34 de...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier