Cornel Galeș, decedat cu puțin timp înainte de încheierea procesului pentru averea Ilenei Ciuculete, fosta soție

Redactor:
Gandul
Cornel Galeș, decedat cu puțin timp înainte de încheierea procesului pentru averea Ilenei Ciuculete, fosta soție
Fostul soț al Ilenei Ciculete a decedat dumnică într-un accident rutier petrecut în Spania. Acesta era implicat într-un proces pentru avere cu fiii artistei dintr-o căsnicie anterioare, Marian Cristinel și Valeriu Mugurel.

Cei doi fii l-au acuzat pe Cornel Galeș că ar fi vândut fără acordul lor o casă în valoare de 200.000 de euro, dar și aproximativ tre kilograme de bijuterii din aur, poșete de firmă, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Magistrații au dat o sentință referitoare la împățirea averii lăsate de regretata artistă. Astfel, lui Cornel Ciulete îi revenise suma de 23.000 de euro, suma de drept care îi revenea în urma vânzării casei din Capitală, precum și 4.000 lei din drepturile de autor.

Însă Cornel Galeș a atacat sentința dată de magistrați anul trecut printr-un apel la Tribunalul București. Primul termen în proces a avut loc pe 26 septembrie, iar magistrații au stabilit un nou termen pe 13 decembrie. Cornel Galeș a murit înainte ca procesul să se încheie.

 

Inchide