Dăncilă, cinică la adresa Guvernului Orban: „Există destule soluții. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD”

Redactor:
Gandul
Dăncilă, cinică la adresa Guvernului Orban: „Există destule soluții. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD”
Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a amintit că în timpul guvernării sale s-au luat decizii bune.

„În momentul în care aceste decizii au fost bune pentru oameni, eu, ca prim-ministru, și membri ai Guvernului a trebuit să găsim soluții pentru a le pune în practică. Eu cred cu tărie că dacă se dorește, se poate realiza acest lucru”, a declarat Dăncilă, făcând aluzie la dublarea alocațiilor pentru copii.

Dăncilă a mai spus că Iohannis a dat undă verde privitor la dublarea alocațiilor.

„Eu cred că Guvernul trebuie să dea dovadă de responsabilitate și există destule soluții. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD, ca să pună în practică această decizie a Parlamentului”, a spus Dăncilă, întrebată dacă în timpul guvernării sale avea în vizor să dubleze alocațiile copiilor.

Dăncilă a anunțat că nu va candida la congres pentru o funcție de șefie în PSD, dar se va orienta spre a conduce Organizația de Femei.

„O să îl susțin pe Marcel Ciolacu (la congresul PSD, pentru funcția de președinte – n.r.), o să susțin o echipă sudată, o echipă care vrea să se implice. (…) Mai departe, voi fi așa cum am fost de fiecare dată, un om de echipă. Partidul are nevoie de unitate, este absolut necesar ca toți să fim foarte uniți, având în vedere că urmează alegerile locale și că trebuie să obținem un rezultat foarte bun”, a mai spus Dăncilă.

Inchide