Demers inedit pentru a îndemna cetățenii să meargă la urne: Cafea gratuită oferită de o patiserie din Iași celor care au votat

Redactor:
Ilinca Nazarie
Demers inedit pentru a îndemna cetățenii să meargă la urne: Cafea gratuită oferită de o patiserie din Iași celor care au votat
O patiserie din Iași oferă cafea gratuită celor care demonstrează că duminică s-au prezentat la urne. Reprezentanții patiseriei au declarat că fac acest lucru pentru a încuraja spiritul civic.

Ieșenii care au fost la vot pot primi o cafea gratuită de la o patiserie din Iași.

„Votezi duminică, iar luni te trezim cu o cafea din partea noastră!”, este anunțul unei patiserii din Iași.

„Vrem să încurajăm spiritul civic, vrem să cunoaștem comunitatea, care se implică în viața societății și ne-am gândit că ar fi o oportunitate bună să ne vedem la o cafea din partea casei. Noi nu solicităm să vedem buletinul în sine, ci doar ștampiluța de pe spate, atât, practic sticker-ul care demonstrează într-adevăr că s-a votat”, a declarat Elena Păsălău, reprezentant al cafenelei din Iași.

O situație asemnănătoare există și în Botoșani, unde o cafenea a anunțat că va oferi cafele celor care au votat: „Ieși la vot! Dăm noi o cafea pentru asta”, au scris reprezentanții unei cafenele din Botoșani pe Facebook.

×
Inchide