Fost director al Spitalului Municipal din Timișoara, ridicat de polițiști pentru luare de mită

Fost director al Spitalului Municipal din Timișoara, ridicat de polițiști pentru luare de mită
Publicat: 31/05/2022, 22:54
Actualizat: 31/05/2022, 22:55

Octavian Mazilu, șeful Secţiei de Chirurgie Generală Oncologică al Spitalul Municipal din Timișoara și unul dintre cei mai cunoscuţi doctori din oraș, a fost ridicat, marţi, de poliţişti şi procurori pentru luare de mită.

Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat un flagrant în urma căruia l-au prins pe medicul Ocravian Mazilu, în timp ce ar fi luat mită de la pacienţi, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

 Medicul Mazilu a fost monitorizat două luni, timp în care ar fi primit mită de la pacienţi de 20 de ori, scrie hotnews.ro..

Procurorii ar fi intrat pe fir în urma unor plângeri venite din partea unor pacienți.

Acesta ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 2.000 de lei în propriul cabinet din cadrul unităţii medicale în care activa ca şef Secţie Chirurgie Generală Oncologică,

Doctorul a fost ridicat în urma unor percheziţii şi urmează să fie audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase