GÂNDUL LIVE. Marius Niță aruncă „bomba”: Era mai bine pentru Alex Bodi să rămână anonim / Mă gândesc dacă nu cumva Bianca a fost implicată…

Publicat: 11/11/2020, 12:07
Actualizat: 11/11/2020, 14:00

Marius Niță a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre mega-perchezițiile de la Alex Bodi. Jurnalistul se întreabă în ce măsură era familiarizată Bianca Drăgușanu cu afacerile lui Bodi, implicat în dosarul de proxenetism! „Bianca a făcut sacrificii majore pentru că i-a asigurat lucruri pe care nu și le permitea singură. Nu bag mâna în foc. Când te lași bătută, clar sunt niște lucruri necurate la mijloc.”, spune Marius Niță.

„Mă bucur că în sfârșit s-a spart bășica. Aflăm de unde are Alex Bodi atâta bănet, mașini de lux, femei, de asemenea.

Mina de aur pare să fie treaba asta cu prostituția. Aflu că ar fi băgat în cele mai periculoase clanuri din România, finul lui Adrian Tâmplaru, „Spaima Ardealului”. Impresionant!

Mă gândesc că nu putea să îi spună „Adrian Pufuleț”.

„Era mai bine pentru el să rămână anonim!”

Până la Bianca Drăgușanu era în particular. Era mai bine pentru el să rămână așa. Dar pe lângă mașinile scumpe lor le place să-și parcheze și niște domnișoare cu notorietate. „Am făcut-o pe aia…”

Mă gândesc dacă nu cumva și Bianca a fost implicată. Mai toate asistentele TV au fost târâte la poliție…Adu-ți aminte de scandalul cu prostituatele.

„Asistentele tv câștigă puțin…”

Asistentele câștigă mai puțin decât o femeie de serviciu din aparițiile tv. 2.000-2.500 de lei. Nici nu mai există carte de muncă, pe DDA. Ele știu mai bine. Contează foarte mult apariția la TV, le văd acești domni și le vor suplimenta veniturile prin alte munci prestate.

Cum zicea colegul tău, cum cunoști omul cu care trăiești în casă. Cred că Bianca mai știa și de învârtelile astea…ale lui Alex Bodi. Nașul, celebrul interlop temut.

Lucruri necurate la mijloc

Bianca a făcut sacrificii majore pentru că i-a asigurat lucruri pe care nu și le permitea singură. Nu bag mâna în foc. Când te lași bătută, clar sunt niște lucruri necurate la mijloc.

Pe mine nu mă mai surprinde, pentru că în ultima perioadă am constatat că oamenii politici sunt membri ai clanurilor. E posibil să aflăm și nume sonore prin afacerile astea murdare.”, a declarat Marius Niță la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase