Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020. Racii au noroc la bani

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020. Racii au noroc la bani
FOTO: Pixabay
Publicat: 14/09/2020, 06:23

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna, responsabilă cu emoțiile și nevoile noastre, se va afla în zodia Leu, în aspecte plăcute cu Venus, planeta iubirii, dar și cu Mercur, planeta comunicării, aspecte care ne aduc armonie, generozitate, sinceritate, exprimarea sentimentelor cât mai cald, dar și pasional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Azi s-ar putea să fii mai expresivă ca niciodată cu emoțiile și sentimentele tale, să spui ceea ce simți și trăiești cu multă pasiune și înflăcărare. Acest mod surprinzător va fi de bun augur pentru partenerul tău care-ți va sorbi fiecare cuvânt.

Carieră

Ai ocazia să înflorești un talent, să faci miracole cu o pasiune, cu un talent pe care-l ai, pentru că imaginația și creativitatea ta, simțul artistic, sunt pe culmi înalte astăzi.

Bani

Poți avea unele surprize sau cheltuieli neprevăzute și cel mai probabil vor merge în zona podoabelor, a luxului, pentru a-ți împlini un moft, o dorință.

Sănătate

Îți dedici mai mult timp ție și faci în așa fel încât să folosești timpul liber pentru a te răsfăța. Ai nevoie de aceste momente în contextul acesta tensionat, așa că nu ți le refuza.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Pacea care reușește astăzi să ți se așeze în suflet, nimeni și nimic nu o va răsturna. Te simți împăcată cu o decizie luată, reușești să-ți înțelegi niște emoții și astfel să te detașezi de orice context tulburător.

Carieră

Te preocupă mai mult familia astăzi și vei face tot posibilul să rezolvi cât mai repede toate impedimentele profesionale pentru a sta cu cei dragi. Comunicarea cu colegii de muncă este foarte bună și primești susținere din partea acestora.

Bani

Vor fi nativi care vor plăti pentru o ședință de masaj sau pentru un tratament de înfrumusețare, dar și nativi care vor alege să învețe ceva nou pentru a se dezvolta personal.

Sănătate

Starea de sănătate este una foarte bună astăzi și nu doar pentru că pe interior te simți liniștită, ci și pentru că ai ocazia să gătești rețeta ta preferată celor dragi, cu alte cuvinte pentru că faci întocmai ceea ce-ți place, cum îți place și când simți.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită este cel ami bun pansament pentru sufletul tău și poți face declarații de dragoste așa cum nici tu nu știai că poți. Dacă ești singură, ieși din casă pentru că șansele să cucerești sunt foarte mari. Doar să nu vrei și să nu se întâmple!

Carieră

Îți expui cu multă ușurință abilitățile și talentele și asta te face populară, te scoate în față. Zi favorabilă pentru a susține o ședință, un interviu, un discurs public, pentru că ajungi direct în inima oamenilor.

Bani

O zi extraordinară pentru negocieri și discuții financiare. Cumva, dacă ești nemulțumită de salariu, poți merge să porți o discuție pe acaestă temă.

Sănătate

Te poți îngrijora pentru starea de sănătate, fie a ta, fie a cuiva apropiat, însă nu aștepta ci pune mâna pe telefon pentru că vestea primită te va liniști și bucura.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Te pui în valoare foarte frumos, îți scoți la suprafață ce ai mai frumos, iar faptul că îți crește stima de sine, îți aduce și un plus de farmec pe care-l poți folosi în a cuceri pe cine îți dorești sau pentru a retrezi pasiunea în partenerul de viață.

Carieră

Viziunea profesională pe care o ai astăzi te poate ajuta să înțelegi multe aspecte legate de carieră, să înțelegi de ce nu merge totul așa cum îți dorești, dar mai ales să afli și care este calea pe care trebuie să o urmezi mai departe. Vei fi surprinsă să vezi că și superiorii au un cuvânt bun de spus.

Bani

Azi te poți bucura de o serie de beneficii financiare. Cu alte cuvinte, poți avea noroc la bani. Fie primești o primă, fie familia vine cu un sprijin material neașteptat, poate fi chiar un obiect pe care ți-l doreai pentru casă. Zi bună dacă ai ceva de gecociat, mai ales legat de un credit imobiliar.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și ai energie, dar mai ales o căldură sufletească cu care îi poți alina și pe cei din jur. Nu te sfii să spui o vorbă bună, să oferi un sfat, să încurajezi pe cineva.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Îți vine să-ți strigi în gura mare sentimentele, trăirile, emoțiile și chiar adcaă poate nu o vei face, nu ar strica să-i dau un mesaj siropos, în stilul tău teatral, partenerului de viață. Cei singuri pot fi căutați de persoane din trecut.

Carieră

Este ziua ta, pune-te în lumina reflectoarelor și strălucește cu încredere. Dacă ai de susținut un interviu, o ședință sau un discurs public, sau poate un examen, te vei bucura de succes. Ai idei foarte bune și le poți comunica cu încredere.

Bani

Toate activitățile care țin de negociere, comerț, tranzacții sunt bine susținute astăzi, așa că profită să rezolvi tot ce ai în plan în acest sens.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și veștile care vin din acest sector la fel. Nu amâna dacă trebuie să ridici niște rezultate ale unor analize sau investigații.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Cu cât îți lărgești mai mult perspectiva asupra unei situații sentimentale, cu atât mai mult se vor lărgi orizonturile. Posibil să te caute un partener din trecut și să realizezi că ești vindecată sau chiar tu, rememorând unele amintiri, să observi că nu mai ai resentimente.

Carieră

Poți primi vești bune sau informații prețioase despre un proiect în care ești implicată. Unii nativi pot primi ajutor și sprijin de la persoane importante, posibil chiar de la șefi sau de la persoane din străinătate sau de altă naționalitate.

Bani

Ești foarte bine susținută în dialogurile financiare, în negocieri și poți face investiții bune astăzi. Este o zi favorabilă să-ți achiziționezi o călătorie, o ofertă de vacanță.

Sănătate

Ai ocaza să te împaci cu trecutul tău, cu deciziile luate, să lași niște frici să se dizolve, să renunți la un viciu, dacă ai, și astfel să-ți îmbunătățești considerabil starea de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Viața socială se activează și azi poți ieși în oraș, te poți distra și bucura de prieteni. Posibil ca faptul că ești atât de sociabilă să atragă multe priviri asupra ta și astfel să cunoști și o persoană care să te încânte.

Carieră

Ai șansa de a aduce un plus de imagine unui proiect la care lucrezi sau chiar un proiect personal se poate bucura de multiple beneficii, de favoruri și chiar susținere financiară. Să nu fii uimită dacă cineva va dori să investească în munca ta sau să te ajute cu promovarea.

Bani

Este o zi bună să rezolvi chestiuni birocratice, situații cu acte care vizează un proces, să te preocupi de plata unui credit sau să evaluezi o moștenire.

Sănătate

O serie de frici și temeri încep să se dizolve și dacă ai renunțat la ceva de curând pentru altceva vei vedea că ai făcut o aegere bună. Crește libidoul și poți reaprinde pasiunea nu doar în viața sexuală, ci și în sufletul tău.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

S-ar putea ca partenerul să-ți reproșeze că nu-i acorzi suficientă atenție, însă în loc să te deranjeze acesta spect, în sinea ta te vei bucura de atenția și nevoia pe care le simte față de tine. Cineva din trecut te poate căuta și te poți bucura de reluarea dialogului.

Carieră

O zi foarte bună pentru carieră, pentru a-ți atinge niște aspirații, pentru a semna un parteneriat. Șanse mari de a-ți îmbunătăți imaginea și de a primi laude și aprecieri din partea superiorilor.

Bani

Se paote debloca o situație financiară care ți-a creat unele neplăceri sau poate reiei un dialog cu un partener despre modul în care ești remunerată.

Sănătate

Reușești să-ți termini sarcinile profesionale la timp și asta te va ajuta să te relaxezi și să te dedici unor plăceri care-ți aduc bucurie și liniște. Ești veselă și optmistă.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

O zi foarte bună să stai la povești cu prietenii, să faceți planuri împreună și chiar să ieșiți în oraș, la o petrecere. Ascultă-te și sfaturile sentimentale pentru că vor fi ca un adevărat pansament pentru tine.

Carieră

Poți primi vești din străinătate, dacă le aștepți, dacă ți-ai făcut planuri dincolo de granițe. Totodată, un proiect poate căpătă anvergură, poate progresa către ceea ce-ți dorești, se poate dezvolta neașteptat de bine. Concentrează-te mai mult pe sarcinile de muncă.

Bani

Se întrevăd vești bune legate de un context financiar. Poate ți se aprobă un credit sau ți se returnează o datorie sau faci o plată și te bucuri de o reducere.

Sănătate

Evită să faci excese și să te arunci în fel și fel de acțiuni excentrice care-ți pot consuma rezervele de eenergie.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

S-ar putea să ai parte de noi experiențe intime care să te copleșească, să trăiești pasiunea intens și aceste emoții te pot face să te îndrăgostești mai ușor sau să te reîndrăgosteți de partener.

Carieră

Vin vești bune legate de partenriatele pe care le ai, posibil chiar ocazia de a negocia și semna un nou contract de colaborare. Comunicarea cu colegii și cu superiorii este foarte bună și asta îți dă încredere și entuziasm.

Bani

Dacă ai de discutat despre moșteniri, partaje, litigii, bunuri comune pe care le deții împreună cu alții, credite, rezultatul va fi în favoarea ta. Posibil să primești sprijin financiar de la partenrul de viață.

Sănătate

Sănătatea este bună și dacă trebuie să mergi la medic astăzi sau să iei niște rezultate acestea vor fi în favoarea ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Stai pe ghimpi astăzi și ai tendința de a te certa cu toți cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață care ți se pare vinovat de tot ce nu funcționează între voi. Poartă un dialog calm cu acesta, în a doua parte a zilei, și vei vedea că ajungi la noi conștientizări și la împăcare.

Carieră

Dacă ai de semnat parteneriate, contracte, de discutat termenii unei colaborări și asociaeri sau condițiile unui nou proiect, fă-o în a doua parte a zilei pentru a evita teniunile.

Bani

Evită în prima parte a zilei să faci cheltuieli, investiții, chiar și tranzacții bancare. Lasă totul pentru după amiază când nu vor mai fi obstacole și nemulțumiri.

Sănătate

Observi astăzi că, dincolo de nervii tăi și frământările interioare din prima parte a zilei, vei avea o stare generală bună. Către seară vei fi chiar prea ambilă și zâmbitoare cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Ar fi bine să eviți dialogurile prea delicate în prima parte a zilei și să le lași pentru seară, când alături de un pahar de vin, viziunea va fi alta.

Carieră

Se petrec lucruri care te bucură la locul de muncă, ai parte de o comunicare bună cu colegii și chiar te simți detensionată, aspect care te face și foarte eficientă în rezolvarea sarcinilor. Posibil să fii dată ca aexemplu într-un astfel de context.

Bani

Ai ocazia să negociezi profitabil fie un comision din vânzări, fie o situație legată de un credit, un împrumut sau niște bani care provin din exploatarea unui talent, unei pasiuni. Posibile dialoguri financiare cu persana iubită care se termină pe plus.

Sănătate

Starea de sănătate este excepțională. Ești liniștită, calmă, relaxată, afectuoasă cu cei din jur, și multe din temerile de până acum se vor dizolva ca prin minune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Haos în centrul Londrei după ce doi cai militari au scăpat de sub control