Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară
FOTO: Pixabay
Publicat: 17/09/2020, 06:38
Actualizat: 18/09/2020, 01:52

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna își unește energia cu Soarele, printr-o remarcabilă conjuncție pe care o numim Luna Nouă în zodia Fecioarei. Dat fiind aspectele favorabile pe care le face, această Lună Nouă va aduce noi începuturi în viața noastră, a tuturor, în special profesionale, dar și legate de stil de viață și de sănătate.

Efectele de Luna Nouă din Fecioară vor fi resimțite puternic de cei care sunt născuți în ultimul decan al zodiilor Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și de cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste zodii. Impact valabil aproximativ o lună de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Azi nu prea acorzi atenție zonei sentimentale, interesul tău fiind canalizat către muncă și sănătate. În schimb, cineva din trecut poate reveni în viața ta, poate cu o propunere de colaborare.

Carieră

Luna Nouă îți va deschide noi uși profesionale și poți avea mari șanse fie să-ți găsești un nou loc de muncă, fie să-ți descoperi vocația, fie să-ți schimbi cariera sau să avansezi într-o funcție, în orice caz, să fii cu un pas mai aproape de aspirațiile tale.

Bani

Cu siguranță, faptul că ei face schimbări profesionale, îți va aduce și o îmbunătățire a veniturilor. Posibil pe moment nici să nu-ți dai seama de unde vin oportunitățile.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, Luna Nouă îți cere schimbarea stilului de viață și dat fiind că Marte, guvernatorul tău, retrogradează întocmai în zodia ta, acest aspect devine necesar și chiar obligatoriu. Sănătatea trebuie să fie pe primul plan și trebuie să te ocupi de îmbunătățirea acesteia.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Luna Nouă se formează întocmai în sectorul sentimental, iar ție îți aduce noi începuturi în dragoste, în special noi începuturi legate de principii. Vei simți să dezvolți o poveste de iubire într-o altă direcție sau chiar vei începe o nouă relație, oricum indiferent de ceea ce vei face, trebuie să știi că va fi de lungă durată.

Carieră

La această Lună Nouă din Fecioară poți să-ți pui în aplicare niște cunoștințe, niște diplome obținute sau să te înscrii la noi cursuri și seminarii de dezvoltare, să obții noi atestate.

Bani

Posibil să nu fii foarte mulțumită de un aspect financiar sau să simți că muncești prea mult pentru prea puțin. Oricum azi sau în perioada următoare te poți aștepta la dialoguri legate de bani sau la acțiuni financiare, posibil chiar negocieri.

Sănătate

Recomandarea este să t e folosești de energia Lunii Noi pentru a-ți schiba stilul de viață, fiind vorba de raportarea ta la timpul liber. Fă tot posibilul să acorzi mai multă atenție unor hobby-uri și pasiuni pe care le ai și relaxează-te mai mult. Fugi într-o vacanță în apropiere.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Luna Nouă vine cu noi situații care vizează familia, fie raportarea ta la ideea de cămin, fie la relațiile cu părinții și cu cei cu care locuiești sub același acoperiș. Unii nativi trebuie să renunțe la atașamentele familiale, să se desprindă de fusta mamei pentru a-și trasa noi direcții de viață.

Carieră

Unii nativi trebuie să-și asculte chemarea și intuiția în sectorul profesional și nu să urmeze calea, meseria, trasată și dorită de părinți. Astăzi pot apărea conflicte între cei dragi și aspirațiile lor profesionale.

Bani

Este foarte posibil să începi să investești într-o locuință. Fie să-ți cumperi o casă, să depui actele pentru un credit, fie să-ți renovezi o casă, fie să te muți, să-ți schimbi domiciliul și astfel să faci niște cheltuieli.

Sănătate

Este momentul să renunți la niște tipare emoționale vechi, la niște frici și temeri avute și să acționezi altfel decât ai acționat în trecut într-un context poate chiar asemănător. Ai ocazia să te desprinzi, analizând logic și rațional, de tipare din copilărie care te-au marcat, de trăiri care te-au rănit, chiar de atașamente financiare, inclusiv fiind vorba de un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Luna Nouă este momentul unor discuții importante cu persoana iubită, momentul în care poți începe o nouă etapă în cuplu dacă vei dialoga cu calm și vei merge cu analiza relației voastre până în profunzimile sale. Se pot schimba principii sentimentale. Ascultă-ți intuiția, vocea interioară pentru că te va ghida.

Carieră

Este o zi foarte bună să rezolvi situații care țin de acte, hârtii și documente. Unii nativi pot face deplasări în interes de muncă care să le aducă noi oportunități. Poți cunoaște persoane importante, mentori care să te ghideze profesional. Zi foarte bună pentru nativii care studiază, învață, participă la interviuri și ședințe sau chiar dau examene.

Bani

Luna Nouă te susține foarte mult în negocieri, iar dacă-ți veia sculta și intuiția vei reuși fără îndoială să iei cele mai bune decizii de viitor. Șanse foarte mari pentru a semna noi partenriate și colaborări, pentru a te asocia în noi proiecte.

Sănătate

Luna este guvernatoarea ta și poți profita de acest moment pentru a-ți planifica analize și investigații medicale pe care le-ai tot amânat. Este momentul să rezolvi ceva ce ține de o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Posibil ca unii Lei să nu știe unde să încadreze o relație, să o transforme în prietenie sau să o transforme în poveste de iubire. Ei bine, răspunsul le va fi dat de intuiția lor și bine ar fi să ia în calcul factorul sexual și să-l analizeze cât mai rațional. Cumva, poate fi vorba doar de atracție sexuală și poate nu merită să dea prietenia pe iubire.

Carieră

La locul de muncă se petrec schimbări care pot aduce noi începuturi profesionale. Vor fi nativi care vor fi mânați de un salariu mai mare, de un loc de muncă care să-i pună mai mult în valoare și pot alege să facă un pas în altă direcție, către altă firmă.

Bani

Luna Nouă din Fecioară se formează pe o casă financiară, iar acest aspect poate aduce noi începuturi legate de bani, de modul în care îi câștigi, administrezi și cheltui. Poate fi vorba de noi oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Este o Lună Nouă care-ți aduce multe transformări legate de stil de viață și sănătate. Este momentul să aduci îmbunătățiri la acest capitol. Saturn, implicat pozitiv în Luna Nouă, cel care te-a chinuit în ultimii trei ani, va pleca din acest sector în curând, însă tu va trebui să ai lecțiile învățate, iar cea mai mare și importantă este legată de responsabilitate față de starea ta de sănătate. Schimbă-ți stilul de viață! Îmbunătățește-l!

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Luna Nouă îți aduce noi începuturi în viața personală, inclusiv legate de relația de cuplu. Este momentul oportun să-ți expui nevoile și necesitățile și să nu mai lași totul în grija partenerului. Folosește-ți intuiția pentru a lua decizii. S-ar putea să apară tensiuni în căsnicie și în relațiile de lungă durată. Cei singuri pot cunoaște pe cineva sau pot consolida o relație aflată la început.

Carieră

Poți să-ți reorganizezi foarte eficient sarcinile și activitățile profesionale, să-ți eficientizezi munca,iar dacă-ți cauți un loc de muncă s-ar putea să primești vești bune. Se resimt unele frustrări legate de direcția profesională, de atingerea unor obiective, poate chiar unele confuzii, însă este de preferat, din nou, să dai crezare și vocii interioare.

Bani

O zi foarte bună în plan financiar, o zi în care poți negocia cu mare încredere pentru că totul se va dovedi în favoarea ta. În plus, cineva din trecut, poate chiar din familie, îți poate oferi sprijin financiar.

Sănătate

Luna Nouă în Fecioară vorbește despre sănătate și curățenie, deci tu trebuie să fii un exemplu la acest capitol. Este cel mai bun moment să aduci îmbunătățiri stilului de viață actual și mai ales să-ți rezervi mai mult timp pentru tine, pentru activitățile care-ți fac plăcere și pentru hobby-urile tale.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Este o Lună Nouă care-ți cere schimbarea unor principii de viață, a modului în care gândești, detașarea de trecut și de amintiri pentru a evolua. Analizează-ți prejudecățile și lasă-te îndrumată de alții pentru a căpăta noi mentalități, noi viziuni. Lasă-ți emoțiile, trăirile dureroase, să se vindece.

Carieră

Axeză-te mai mult pe idealurile tale, indiferent care sunt acelea. Poate sunt legate de evoluție spirituală, de o călătorie de cunoaștere, poate sunt legate de înscrierea la un nou curs, obținerea unei diplome, învățarea unei limbi străine. Important este să le analizezi rațional și să de îndepărtezi de confuzia conform căreia ceea ce faci nu este bine. Nu mai crede că activitățile, munca depusă nu este relevantă sau suficientă sau, dacă vrei să crezi asta, fă ceva pentru a schimba situația. Acum ai ocazia!

Bani

Banii vin din zona comunicării sau a comerțului și nu ai motive de teamă, dat fiind că Mercur este guvernatorul acestei Luni Noi și este în zodia ta. Negocieri bune, cu noroc. În plus, vei vedea cât de curând că ceea ce ai învățat până acum te va ajuta să prosperi.

Sănătate

Este momentul să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate și să acorzi mai multă atenție unor afecțiuni cronice. Este o perioadă foarte bună pentru a te debarasa de tot ce este toxic în viața ta, pornind din copilărie și până în prezent. Nu ar strica să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Noi începuturi în relațiile cu cei din jur, în special în relațiile de prietenie. Poți intra acum în noi anturaje, poți să-ți faci noi relații care se vor dovedi de lungă durată și foarte benefice pentru evoluția ta. În plan amoros poți simți o stare de confuzie și cel mai bine ar fi să-ți asculți intuiția.

Carieră

Ai ocazia odată cu această Lună Nouă să demarezi noi proiecte, să le duci la un alt nivel, să te implici în noi proiecte sau să-ți conturezi noi planuri profesionale (personale) de viitor. Nativii care predau, care învață sau care au de dat examene, de susținut inerviuri, ședințe, discursuri publice vor fi mult susținuți.

Bani

Îți va fi mai greu să te decizi ce vei face cu o sumă de bani. Nu știi care este direcția, dacă să o investești într-un proiect sau în renovarea unei case. Este un moment bun pentru cei care vor să-și recupereze o moștenire sau niște drepturi financiare. Totodată, unii nativi vor scoate bani dacă-și vor monetiza talentele și abilitățile.

Sănătate

Posibile discuții și dialoguri legate de sănătate, o mai mare preocupare pentru îmbunătățirea stilului de viață. Cei care merg la controale și investigații în acaestă perioadă pot afla remedii foarte bune.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Axa nodurilor lunare (karma-dharma) este implicată în această Lună Nouă, iar pentru tine impactul este relațional. Trebuie se lași în spate niște atitudini și principii, niște atașamente emoționale care te împiedică să evoluezi și trebuie să lucrezi cu imaginea prezentată în fața lumii. Analizând rațional și renunțând la tipare vechi de gândire, detașându-te de trecut, eliberându-te de confuziile emoționale și ajutându-te și de intuiție, poți trece la un nou nivel în viața de cuplu.

Carieră

Luna Nouă din Fecioară se petrece întocmai în sectorul carierei și vine cu noi șanse și oportunități profesionale. Vor fi nativi care pot prelua o nouă funcție, noi responsabilități, nativi care-și vor atinge obiectivele propuse și chiar nativi care vor porni pe o nouă direcție.

Bani

Interesant este că Luna Nouă are impact și asupra sectorului financiar și va aduce câștiguri pe termen lung, ocazia consolidării și stabilizării financiare, noi șanse de creșetre a veniturilor.

Sănătate

Luna Nouă subliniază, pune în lumină, niște frici pe care le ai, în primul rând frica de a pierde ceva (financiar) sau pe cineva, iar acestea trebuie tratate, chiar cu ajutorul unui psiholog.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Luna Nouă este cu adevărat transformatoare pentru tine și îți aduce noi principii de viață, ocazia de a te debarasa de tot ce este vechi și nefolositor, de atașamente, amintiri, persoane toxice, cu alte cuvinte de a lăsa trecutul în spate și a privi spre viitor, spre evoluție personală, dar și profesională.

Carieră

Este o perioadă foarte bună pentru a te înscrie la noi cursuri și seminarii, pentru a obține o diplomă sau a te folosi de o diplomă, de un atestat deja obținut. Vor fi nativi care vor dori să lucreze în străinătate, să învețe o limbă străină, să plece într-o călătorie care să le deschidă noi orizonturi, în urma căreia să învețe ceva, poate chiar la studii în afară.

Bani

Noi începuturi financiare legate de banii pe care-i deții împreună cu alții, cu partenerul de viață, de exemplu. Noi ocazii pentru a obține o moștenire, un credit sau pentru a iniția un proces de recâștigare a unor drepturi.

Sănătate

Este recomandat să faci tot ce trebuie pentru a te asigura că starea ta de sănătate este una bună. Este operioadă excelentă pentru schimbarea stilului de viață, pentru reorganizarea sarcinilor și activităților astfel încât să ai mai mult timp pentru tine.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Luna Nouă are mare legătură cu viața intimă, cu trecutul și cu amintirile, cu fricile tale, obsesiile tale. A venit momentul să faci curățenie și chiar să ieși dintr-o aventură sexuală, să închei o relație clandestină, ascunsă. Dacă nu te încadrezi în acest context, ai mare grijă să nu o faci de acum pentru că tu trebuie să te îndrepți către o iubire rațională, către un partener cu care să poți comunica absolut orice și alături de care să nu ai secrete. Vor fi nativi care vor face dezvăluiri sentimentale acu pentru a se elibera de trecut.

Carieră

Îți va fi destul de greu să te dedici mai mult unor pasiuni și hobby-uri pe care vrei să le transformi în meserie și asta pentru că ești prinsă într-un proiect de grup care-ți consumă multe resurse.

Bani

Luna Nouă se petrece pe casa financiară a bunurilor materiale și a banilor deținuți împreună cu alții și te invită să-ți recuperezi niște drepturi. Unii nativi pot face un credit, alții pot stabili noi reguli de administrare a finanțelor comune, alții pot obține o moștenire, pot demara un partaj. Ascultă-ți intuiția financiară!

Sănătate

Fii mai responsabilă cu privire la starea ta de sănătate și nu amâna să faci analize și investigații. Există posibilitatea de a reveni niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi, dar și șanse de a fi vindecate, ameliorate.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Luna Nouă se petrece întocmai pe casa relațiilor de lungă durată și-ți aduce ocazia unor noi începuturi, ocazia de a trece la un alt nivel în cuplu, însă cu condiția de a lăsa deoparte confuziile și de a analiza rațional situația. O relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire de lungă durată, însă va fi nevoie să lupți fie cu familia, fie cu trecutul tău, cu vechi tipare emoționale, și să te detașezi de niște aspirații, idealuri prea înalte. Mută-ți atenția de pe carieră pe iubire, fie că ești parte a unui cuplu, fie că ești singur.

Carieră

Pentru a intra în noi parteneriate, pentru a te asocia și a colabora cu noi parteneri de afaceri, cumva trebuie să lucrezi mai mult la imaginea pe care o afișezi în fața lumii. Unii nativi nu reușesc să găsească echilibrul între carieră și familie, între aspirațiile profesionale și cele personale. Poate fi, de asemenea, vorba de necesitatea schimbării unei direcții în carieră.

Bani

Ai parte de o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar. Vin bani și pot veni chiar din moșteniri, partaje, litigii, credite, dobânzi, comisioane.

Sănătate

Ai parte de foarte multă energie și putere de muncă, putere de a-ți îndeplini toate sarcinile și activitățile propuse, însă ai și tendința de a te suprasolicita din cauza asta.

Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la investiții

Astrologul Mădălina Manole prezintă și horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece în zodia Fecioară și care vine cu șanse și oportunități profesionale, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață, a stării de sănătate.

În continuare, contextul astrologic general este tensionat, iar în această săptămână vom fi mai vocali ca de obicei, însă și starea de confuzie, de nehotărâre va pluti în aer, motiv pentru care deciziile majore ar trebui evitate. Recomandare suplimentară: atenție mai mare în deplasări și călătorii.

Zodiacul chinezesc, până pe 20 septembrie 2020. „Bivolii” ar trebui să fie atenți la impulsivitate

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 14 – 20 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
28 de angajați Google, concediați după ce au protestat față de un acord încheiat cu...