Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2020. Vărsătorii se pot (re)îndrăgosti

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2020. Vărsătorii se pot (re)îndrăgosti
Horoscopul zilei de 30 ianuarie2021. Mercur retrogradează în zodia Vărsător
Publicat: 04/11/2020, 06:14

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna se pregătește să iasă din zodia Gemeni și face aspecte de susținere întocmai cu Mercur, planeta care guvernează zodia Gemeni, ceea ce ne va susține foarte mult în comunicare și în toate activitățile care țin de acest domeniu. Cu toate astea, trebuie să avem grijă ce spunem și cum spunem, pentru că ne putem pune piedici singuri, dat fiind că Mercur este tensionat de Saturn, planeta responsabilității.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Ai ocazia să arăți că te-ai maturizat sau că sentimentele tale s-au maturizat, așa că vorbește sincer, fără ocolișur cu partenerul de viață.

Carieră

Sunt foarte susținute activitățile de comunicare, comerț, învățământ, așa că dacă ai de susținut examene, teste, interviuri, ședințe, este o zi foarte bună să le treci cu brio, mai ales dacă ai dat dovadă de conștiinciozitate și perseverență.

Bani

Este o zi excelentă în negocieri, așa că poți profita să obții ceea ce consideri că meriți, ceea ce ți se cuvine, mai ales dacă este vorba de o colaborare, dar și salariul poate fi discutat.

Sănătate

Te macină foarte mult faptul că nu te poți odihni mai mult, că nu te poți relaxa și că se reîntorc sau agravează simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Este momentil să iei atitudine, dacă treci prin acest context.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să te simți atras într-un mod misterios, ciudat, de un coleg de muncă sau de cineva cunoscut prin intermediul locului de muncă.

Carieră

Te pui în valoare la locul de muncă prin ceea ce spui, prin felul tău de a comunica și de a te adresa colegilor, dar și prin faptul că ai un sfat bun pentru fiecare.

Bani

Este o zi favorabilă negocierilor mai ales salariale. Nu mai accepta să muncești pe bani puțini de frica de a-ți pierde siguranța, ci cere atât cât consideri că meriți.

Sănătate

S-ar putea ca goana după bani, stresul financiar sau stresul de a-ți stabiliza veniturile să te obosească peste măsură, șa că începe prin a te odihni mai mult și ia-ți și aceste măsuri de siguranță.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru dragoste și astăzi, așa că profită să petreci timp cu persoana iubită sau să cucerești, dacă ești singur.

Carieră

Ești foarte creativ, iar dacă lucrezi într-un domeniu artistic poți să atringi succesul astăi. În plus, sunt susținute activitățile de comunicare, educaționale sau comerț, așa că profită dacă te afli în această zonă pentru a face lucrurile să funcționeze.

Bani

Banii nu par a fi o problemă astăzi pentru tine, dar evită și să faci prea multe cheltuieli, mai ales dacă nu sunt necesare.

Sănătate

Ai energie, vitalitate și o stare de sănătate foarte bună, ba chiar vei fi invidiat de cei din jur pentru optimismul și sociabilitatea ta.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Simți să te desprinzi de cineva sau ceva dintrecut, să ierți și să mergi mai departe. Este o zi foarte bună să faci acest pas, așa că nu sta pe gânduri, iar dacă te ajută, ia legătura și transmite-i asta persoanei respective.

Carieră

S-ar putea ca un fost angajator sau coleg de muncă să te caute cu o ofertă. Pe de altă parte, unii nativi se ocupă de rezolvarea unor sarcini mai vechi de care uitaseră sau cărora nu le dăduseră suficientă importanță.

Bani

Dacă ai de discutat sau negociat contracte astăzi, fă-o cu încredere, dar ai grijă să fii corect și responsabil la suma pe care o ceri și să reflecte abilitățile tale.

Sănătate

Nu ar strica să-ți evaluezi niște afecțiuni mai vechi, mai ales dacă-ți apar din nou niște simptome. Nu e nimic grav, dar totuși nu le trece cu vederea.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Știi să vorbești și să te implici cu blândețe în problemele celorlalți și asta îți aduce numai beneficii în relațiile tale. Discută cu persoana iubită despre ceea ce te face cu adevărat fericit.

Carieră

Te pui mult în valoare prin ideile tale, prin abilitățile oratorice și poți conduce la succes un proiect în care ești implicat, mai ales dacă este legat de comunicare. Pregătește-te să primești laude și aprecieri.

Bani

Dacă ai de purtat dialoguri pe teme financiare, legate de o vânzare/cumpărare sau o investiție, o cheltuială, vei reuși să obții ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună și ar trebui să eviți să stai în preajma perdsoanelor prea negativiste și care mereu se vaită pentru că te pot influența.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Dialogul cu persoana iubită poate fi greoi și restrictiv astăzi, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Toată lumea are zile bune și zile proaste. Nu o lua ca pe o ofensă.

Carieră

Posibil să apară unele critici care să-ți afecteze imaginea, dar cum vei lua totul în mod constructiv, te vei folosi de ele pentru a-ți aduce beneficii profesionale.

Bani

Vești bune financiare pot veni astăzi, iar dacă ai dialoguri legate de salariazare te poți aștepta la promisiuni sincere, dar de durată până se vor pune în aplicare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră ai putea primi vești foarte bune și mobilizatoare.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

S-ar putea să ajungi din ce în ce mai mult mai aproape de idealurile tale în dragoste, fie că ești căsătorită, ai o relație de lungă durată sau pur și simplu aspiri la asta. Ai revelații, ți se deschid orizonturile și vezi altfel lucrurile din jurul tău, chiar și pe tine te vezi dintr-o nouă perspectivă.

Carieră

Poți face pași importanți într-o profesie academică sau către atingerea unor obiective. Poate primești rezultatul unui examen, dai un test, obții o diplomă.

Bani

Te gândești din ce în ce mai serios la găsirea unei noi variante de îmbunătățire a veniturilor, poate un job suplimentar sau o activitate de weekend.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ți-ai dori să fii mai energică, să faci mai multă mișcare și ai putea să nu ignori această necesitate, indiferent de cum alegi să o faci.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Ești tentat să dai curs unei provocări intime, să intri într-o relație ascunsă sau să contactezi pe cineva din trecut care-ți provoacă insomnii și-ți tulbură amintirile.

Carieră

Începi să vezi o situație profesională cu puțin mai mult entuziasm, însă nu te avânta prea repede în noi decizii sau noi acțiuni.

Bani

Fii mai atent la niște plăți pe care nu le-ai făcut, fie ai uitat, fie nu ți-ai permis. Poate sunt facturi, rate la credite, taxe, impozite, dar nu le lăsa să se adune.

Sănătate

Acordă mai multă atenție odihnei ăentru că nivelul de stres e destul de mare și poți ajunge la surmenaj.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Nevoia de a petrece timp cu partenerul de viață te poate determina astăzi să faci gesturi mărețe, declarative și surprinzătoare. Este o zi foarte bună în cuplu pentru lămuriri.

Carieră

Primești vești bune despre un proiect, ajutor de la cineva apropiat sau chiar o finanțare. Profită pentru promovare online sau orice ține de mediul online.

Bani

S-ar putea ca cineva să-ți ceară o sumă de bani, poate să returnezi o datorie, însă tu bucură-te că ai de unde să-ți onorezi plata.

Sănătate

S-ar putea să începi să vezi mai clar niște situații cu care te confrunți, unele poate mai vechi, poate nu neapărat legate de sănătate, dar care ți-au amprentat starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Nu este exclus să te atragă un coleg de muncă sau o persoană cu care desfășori activități comune sau pe care ai cunoscut-o într-un mediu academic.

Carieră

Toată lumea trage de tine în toate direcțiile și deși te bucură asta pentru că te simți util, iată că te poate și exaspera, stresa, obosi. Încearcă să nu te implici în prea multe activități deodată.

Bani

S-ar putea să ai tendința să fii prea permisiv într-un context financiar, așa că ai grijă cine și ce vrea de la tine și cui oferi ce-ți cere.

Sănătate

Te poți simți mai obosit ca de obicei, mai ales în a doua parte a zilei și asta pentru că nu îți canalizezi energia într-o singură direcție.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Este una din zilele în care doar dacă stai închis în casă și fără internet reușești să nu flirtezi, să nu cochetezi și să nu cucerești, și chiar și așa se poate ivi cineva prin fața geamului care să te atragă. Cu alte cuvinte, este o zi bună pentru dragoste. Te poți (re)îndrăgosti.

Carieră

Ești foarte creativ, ai idei bune, viziune artistică, așa că pine-te mai mult în valoare prin aceste calități. Sunt favorizate activitățile legate de transport, turism.

Bani

Ai tendința de a face în continuare unele excese sau de a nu privi în mod rațional o situație financiară, ceea ce te poate face mai cheltuitor.

Sănătate

Simți că e ceva în trecut de care ai rămas ancorat, dar nu te sperie asta, ci te determină să afli ce poți face ca să o rezolvi. Îți pui întrebări și poți avea unele conștientizări puternice.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Este greu să-ți înțelegi emoțiile și de teama de a nu fi rănit te închizi în tine și preferi să taci tocmai atunci când trebuie să vorbești. Îți formezi o armură greu de trecut.

Carieră

Ai mare grijă la cei din jur pentru că cineva poate încerca să te manipuleze, să se folosească de o vulnerabilitat sau slăbiciune de-a ta pentru a obține un avantaj.

Bani

Problema ta de astăzi nu pare a fi financiară, cât mai degrabă de nepunere în valoare, de evitare și fugă de a arăta ceea ce știi și ceea ce poți.

Sănătate

Ești mai sensibil decât de obicei și mai ușor de rănit așa că fii atent cui dai voie să intre în sufletul tău astăzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?