Lucian Netejoru a obținut un nou mandat la Inspecția Judiciară. CSM a validat rezultatul concursului

Redactor:
Mihaela Gidei
Lucian Netejoru a obținut un nou mandat la Inspecția Judiciară. CSM a validat rezultatul concursului
Plenul CSM a validat, în urma dezbaterii din plenul de miercuri, rezultatul concursului pentru ocuparea funcției de șef al Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru obținând, astfel, un nou mandat la conducerea instituției, au precizat, pentru Mediafax, surse din Consiliu.

Surse din cadrul CSM au precizat, pentru Mediafax, că a fost validat rezultatul concursului pentru ocuparea funcției de șef al Inspecției Judiciare, după dezbaterile din plenul de miercuri. În urma acestui vot, Lucian Netejoru obține, astfel, un nou mandat.

Judecătorul Lucian Netejoru a obținut încă un mandat la șefia Inspecției Judiciare, în urma concursului organizat pe 28 martie de Consiliul Superior al Magistraturii, el fiind unicul concurent. În urma votului de miercuri, a fost validat acest concurs.

Lucian Netejoru a obținut postul de inspector-șef al Inspecției Judiciare cu punctajul maxim de 100 de puncte. Netejoru a obținut, astfel, un mandat de încă trei ani la conducerea secției, după ce a susținut interviul în fața șefei CSM, Lia Savonea, care a condus comisia din care au mai făcut parte Evelina Oprina, Victor Alistar, Andreea Chiș și Florin Deac.

Mandatul lui Lucian Netejoru la Inspecția Judiciară s-a încheiat pe 1 septembrie anul trecut, însă din acel moment, el a condus instituția ca interimar.

În cadrul plenului au existat mai multe discuții contradictorii pe marginea concursului, unii dintre membri subliniind că procedura nu a fost organizată în cadrul regulamentului.

×
Inchide