Medicul Adrian Streinu Cercel: ”Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit”

Redactor:
Florentina Dinu
Medicul Adrian Streinu Cercel: ”Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit”
Medicul Adrian Streinu Cercel: ”Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit”. Sursă FOTO: Mediafax Foto - Eduard Vînătoru

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat că, în domeniul combaterii pandemiei, „noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile”.  Medicul a mai spus că, din această cauză, legislația prezintă erori ce trebuie îndreptate, astfel încât generațiile viitoare să nu mai aibă astfel de probleme, dacă se vor contrunta cu alte epidemii

Medicul Adrian Streinu Cercel: Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit.

„Vom scăpa de pandemia asta, cu siguranţă, dar vor veni celelalte generaţii care trebuie să fie şi ele protejate. Noi am scris legislaţia acum pe genunchi, aşa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a ieşit. Important e că acum avem ce să utilizăm şi trebuie puse în practică. Pe urmă le schimbăm, evident!”, a declarat profesorul Adrian Steinu Cercel.

Pandemia de coronavirus se va termina în anul 2023, a declarat, duminică, managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală! Nu este prima dată când Cercel face această afirmație!

Întrebat duminică, la sediul PSD,  dacă își menține declarația potrivit căreia pandemia se va termina în 2023, Streinu Cercel a răspuns: „Da. Categoric da. De la o persoană care este infectată în decursul unei serii de patru zile alte trei persoane vor fi infectate, după încă patru zile alte nouă persoane vor fi infectate și după încă patru zile încă 27 de persoane.

Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu Cercel, va candida la parlamentare pe lista PSD București, a declarat președintele social-democraților Marcel Ciolacu. Întrebat dacă își va da demisia din funcția de manager al spitalului, Streinu Cercel a declarat că i se pare normal să demisioneze când va ajunge în Parlament.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Managerul Institutului „Marius Nasta” avertizează: Noiembrie va fi o „lună de foc” pentru spitale
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Horoscop 26 octombrie 2020. Zodia care are probleme la muncă azi: rămâne fără job
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
De la 7 kilograme de nucă şi o cergă, la cel mai mare procesator cu...
Inchide