O româncă și fiica ei de opt ani au fost ucise de un criminal în serie în Cipru

Redactor:
Teodora Marinescu
O româncă și fiica ei de opt ani au fost ucise de un criminal în serie în Cipru
O româncă și fiica ei de opt ani au fost ucise de un criminal în serie în Cipru, împreună cu alte cinci femei, relatează presa locală, citată de site-ul postului BBC.

Suspectul principal, un ofițer militar în vârstă de 35 de ani, a recunoscut deja că este responsabil pentru cele șapte crime.

Poliția verifică informațiile primite la momentul actual. Numele bărbatului nu a fost făcut public.

Potrivit presei, românca ucisă avea 36 de ani și locuia în Cipru. Ea și fiica ei de 8 ani erau date dispărute încă din anul 2016.

Poliția locală susține că cel puțin două dintre cele șapte victime au fost abordate de ofițerul militar prin intermediul unui site de dating. Potrivit presei locale, este primul caz de criminal în serie din Cipru.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide