O surpriză cât o mie de cadouri: Cum a fost întâmpinată o profesoară de către elevii săi – VIDEO / FOTO

Redactor:
Florin Jinga
O surpriză cât o mie de cadouri: Cum a fost întâmpinată o profesoară de către elevii săi – VIDEO / FOTO
O profesoară de la Colegiul Național „Gib Mihăescu" din Drăgănești, județul Vâlcea, a avut parte de o mare surpriză la final de an școlar. Aceasta a fost întâmpinată de elevii cărora le este dirigintă într-un mod inedit.

Totul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe Facebook, ajungând la peste 2,6 milioane de vizualizări.

Diriginta urmează să plece în concediu de maternitate.

Unul dintre elevi a explicat de ce au făcut acest gest pentru diriginta lor, cu toate că au stat cu ea o perioadă scurtă de timp:

„Doamnă dirigintă, nu a fost o perioadă lungă de timp de când ați fost împreună cu noi, dar noi ne-am îndrăgostit de dumneavoastră pentru că sunteți un om perfect și de oamenii perfecți te îndrăgostești imediat. Nu cred că există cuvinte pe lumea asta să vă exprime iubirea noastră. Ni se frâng inimile deoarece ne părăsiți, chiar dacă este pentru o perioadă scurtă de timp, dar să știți că o să vă așteptăm cu brațele deschise și gata să creem noi amintiri împreună. Ne-ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog, ați fost diriginta perfectă și nu există o persoană la fel de mărinimoasă, sufletistă, plină de viață, sunteți perfectă și vă iubim enorm. Din cauza emoțiilor nu știu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte… dar faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm”.

Foto: Ștefan Mihai/ Facebook

Inchide