REVELION 2014. Mii de oameni, așteptați să petreacă Revelionul în stradă cu artificii și concerte

REVELION 2014. Mii de oameni, așteptați să petreacă Revelionul în stradă cu artificii și concerte
Publicat: 30/12/2013, 16:19
Actualizat: 22/08/2014, 11:28

Mii de oameni sunt așteptați să petreacă REVELIONUL 2014 în stradă, primăriile organizând concerte și focuri de artificii, pentru spectacole fiind alocate zeci de mii de lei de la bugetele locale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primăriile mai multor orașe mari organizează REVELION 2014 în aer liber, cu concerte și focuri de artificii, mii de oameni fiind așteptați să petreacă momentul trecerii în noul an în piețele centrale din Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Mioveni sau Câmpina.

În cele mai multe cazuri spectacolele sunt plătite cu bani de la bugetul local, însă sunt și situații în care administrațiile locale au găsit sponsorizări pentru a achita costurile concertelor și focurilor de artificii.

Astfel, la Ploiești concertul din noaptea de REVELION va avea loc, la fel ca și anii trecuți, în centrul orașului. Pe scenă vor urca Fuego și Irina Loghin, Andreea Bănică, Voltaj, Crush și Alexandra Ungureanu. La miezul nopții, ploieștenii care vor petrece Revelionul în stradă vor asista la un foc de artificii.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploiești, Alina Istrătescu, a declarat că spectacolul din noaptea dintre ani nu a fost plătit din bugetul local, ci exclusiv din sponsorizări.

În Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului Prahova, programul artistic de revelion va fi deschis de cântăreața Adelina Crețu, vedetele serii fiind DeepCentral și Taxi. Primarul orașului va lua cuvântul și le va vorbi câmpinenilor în noaptea dintre ani. Conform paginii de internet a Primăriei Câmpina, pentru spectacolul de Revelion s-au alocat de la bugetul local 90.000 de lei.

Administrația locală a municipiului Pitești organizează, de asemenea, un concert în aer liber și focuri de artificii în noaptea dintre ani. Începând cu ora 23:00, pe scena din Piața Primăriei vor urca Sandra N. și trupa Talisman. Primăria a pregătit 500 de sticle de sticle de șampanie pentru cei prezenți la spectacolul în aer liber.

Primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru manifestările de REVELION 2014 administrația locală a alocat aproximativ 14.000 de euro.

La Mioveni, județul Argeș, se organizează, pentru prima dată în acest an, spectacol în aer liber în noaptea de REVELION. Vedetele serii vor fi Bogdan Vlădău și Ruby, însă pe scenă vor urca, de asemenea, cântăreața de muzică populară Maria Ghina și artiști cunoscuți pe plan local. La miezul nopții, cerul va fi luminat de un foc de artificii.

„Nu va fi un spectacol grandios ca cel din București, dar credem că locuitorii orașului se vor bucura. Recent, s-au terminat lucrările de modernizare și restilizare a pieții din centrul orașului și cred că este un moment bun să sărbătorim astfel”, a afirmat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Acesta a precizat că spectacolul din noaptea de REVELION 2014 va costa aproximativ 45.000 de lei, iar jumătate din această sumă a fost alocată de la bugetul local, restul provenind din sponsorizări.

La Râmnicu Vâlcea spectacolul din noaptea dintre ani va avea loc în zona Scuarului „Mircea cel Bătrân” și va începe la ora 19:30, cu un spectacol de muzică populară susținut de Alexandra Dicu, Elena Ghițulete, Tatiana Mărcoianu, Adina Roșca, Rodica Mitran, Steliana Sima, Robert Târnăveanu.

Recitalurile acestora vor fi urmate de concerte susținute de Sandra N., Bogdan Vlădău, de un spectacol de dansuri orientale, iar începând cu ora 23:10 pe scena din Râmnicu Vâlcea va urca Renne Santana care este, conform datelor furnizate de reprezentanții administrației locale, nepoata celebrului chitarist Carlos Santana. La miezul nopții, artificiile vor lumina cerul timp de 12 minute, anunță Primăria Râmnicu Vâlcea.

Întregul spectacol de la Râmnicu Vâlcea va costa 98.000 de lei, 50.000 de lei fiind alocați de la bugetul loca iar restul din sponsorizări.

Daciana Ilie, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer