Secția de procurori dezbate joi cererea lui Felix Bănilă de a activa la Parchetul Tribunalului Bacău

Secția de procurori dezbate joi cererea lui Felix Bănilă de a activa la Parchetul Tribunalului Bacău
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistarturii ia în dezbatere, joi, solicitarea lui Felix Bănilă de a-și continua activitatea la Parchetul Tribunalului Bacău, după ce a demisionat de la conducerea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

„Notă privind cererea domnului procuror BĂNILĂ OLIVER FELIX de continuare a activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău ca urmare a eliberării din funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism”, este unul dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Ședința este programată să înceapă joi, la ora 10.00.

Felix Bănilă a anunțat, miercurea trecută, că și-a depus demisia de onoare de la conducerea DIICOT, după ce, cu două zile înainte, președintele Klaus Iohannis îi ceruse să plece din fruntea structurii de parchet, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. În aceeași zi, șeful statul a semnat decretul de eliberare din funcție.

Inchide