• Publicat:
Știri

Trupul unui tânăr din Botoșani, mort în Franța, ridicat de acasă de polițiști în timpul priveghiului

Trupul unui tânăr din Botoșani, mort în Franța, ridicat de acasă de polițiști în timpul priveghiului
Trupul unui tânăr de 19 ani din localitatea Tudora, județul Botoșani, care a murit într-un accident în Franța, a fost ridicat din casa părinților, de polițiști și medici legiști, în timp ce familia se pregătea de înmormântare. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu era făcută necropsia.

Polițiștii din Botoșani și medicii legiști au ridicat, sâmbătă, din locuința unde părinții se pregăteau de înmormântare, trupul unui tânăr de 19 ani, care a murit în urma unui accident rutier petrecut pe 22 iunie pe o autostradă din Franța și care a fost, vineri, repatriat.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că sicriul cu trupul tânărului a fost ridicat de acasă pentru că nu era făcută necropsia, pe care au cerut-o chiar părinții celui decedat.

În acest sens, a fost depusă o plângere la poliție, prin care părinții băiatului mort au cerut o anchetă, ei nefiind mulțumiți de rezoluția poliției franceze care a încadrat decesul tânărului ca fiind accident.

Conform acelorași surse, în Franța nu a fost efectuată necropsia, deoarece polițiștii nu au avut suspiciuni asupra decesului tânărului de 19 ani.

Acesta a murit într-un accident pe o autostradă din Franța, în zona Calais, în timp ce ar fi încercat să traverseze în fugă autostrada A16.

Accidentul s-a petrecut pe 22 iunie în Franța, în timp ce tânărul de 19 ani, care se îndrepta spre Anglia, la muncă, a coborât, la un moment dat, aparent fără motiv, din microbuzul în care se afla și a mers pe jos, pe marginea autostrăzii.

„Nici din primele probe prelevate sâmbătă de medicii legiști nu sunt suspiciuni legate de decesul tânărului. Se efectuează necropsia, trupului tânărului urmând să fie eliberat de Serviciul de Medicină Legală după finalizarea procedurilor legale”, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Inchide