• Publicat:
Știri

Vlad Voiculescu: „Noi trebuie să construim încredere, să ajungem la bucureșteni. Un partid nu este un instrument”

Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii "Jurnalul de seară" de la Digi 24, l-a avut ca invitat pe Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei. În timpul discuției purtate, au fost abordate mai multe subiecte - un candidat unic USR-PLUS, sănătatea și modul în care este gestionată la nivelul Primăriei Capitalei sau "lupta" dusă împotriva lui Nicușor Dan, cel care a declarat că va fi susținut în alegeri de un "partid misterios".

Dincolo de toate aceste aspecte, Vlad Voiculescu a punctat că este foarte important ca încrederea oamenilor să fie „construită”.

„Am mai spus-o. Noi trebuie să construim încredere. Să ajungem la bucureșteni. Pentru mine lucrurile sunt clare. Există alianța USR-PLUS, noi vom avea un singur candidat, alianța USR-PLUS va candida așa cum este formată, din două partide”, a ținut să precizeze Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu, referitor la relația cu Nicușor Dan: „Nu suntem unul împotriva celuilalt”

Bineînțeles, subiectul „relație tensionată între Vlad Voiculescu și Nicușor Dan” a fost adus în discuție de Cosmin Prelipceanu, iar Vlad Voiculescu a fost tranșant.

„Nu suntem unul împotriva celuilalt. Este o competiție fair. Este o competiție, dar nu este unul împotriva celuilalt. Cred că ar trebui să acceptăm că și dumneavoastră sunteți în competiție cu alte televiziuni fără a fi una împotriva celeilalte. Sunt diverse mijloace pe care unii le folosesc, alții nu le folosesc. Probabil câ dânsul îl vede ca pe un instrument (n.red. – „partidul misterios” despre care a vorbit Nicușor Dan). Iar un partid, tocmai am definit mai devreme, este altceva decât un instrument. Ce avem de lămurit este cum este desemnat candidatul alianței și asta o vom lămuri în Birourile Naționale reunite de săptămâna viitoare”, a mai spus Vlad Voiculescu în emisiunea „Jurnalul de seară” de la Digi 24.

×
Inchide