VREMEA 19 martie: Temperaturi de până la 19 grade și ploi trecătoare

Redactor:
Laura Cojocaru
Valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã, însã vor caracteriza în continuare o vreme caldã pentru aceastã datã, informează ANM.

ÎN BUCUREȘTI

Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, însă vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 7 grade.

ÎN ȚARĂ

Deși valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, acestea se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în vest și nord, iar în celelalte regiuni vor caracteriza, în continuare, o vreme caldă. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local în centrul și în sudul teritoriului și izolat în rest. La munte, îndeosebi în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi mixte, iar izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea, Bãrãgan, Banat și vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceațã.

 

Inchide