VREMEA în weekendul 25-27 mai. PROGNOZA METEO ANM

VREMEA în weekendul 25-27 mai. PROGNOZA METEO ANM
Publicat: 24/05/2012, 15:57
Actualizat: 24/05/2012, 16:24

ANM a dat PROGNOZA METEO pentru weekendul 25-27 IUNIE 2012:

ÎN ȚARĂ (vineri): Vremea va fi în general instabilă în Banat, sud-vestul Transilvaniei, Oltenia și vestul Munteniei, unde pe arii extinse vor fi averse, descărcări electrice și rafale de vânt. Local cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. În prima parte a zilei va continua să plouă local în partea de sud-est a teritoriului, unde se vor mai cumula până la 20…25 l/mp, iar în restul zonelor fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat. În Moldova, Bărăgan și Dobrogea pe tot parcursul intervalului vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

ÎN ȚARĂ (sâmbătă): Vremea va fi în general instabilă în vestul și sud-vestul țării și la munte, unde temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi parțial noros, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 15 grade, mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREȘTI (vineri): Vremea se va ameliora. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei când vor mai fi ploi, în general slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

LA MUNTE (vineri): Vremea va fi în general instabilă și îndeosebi în Carpații Meridionali și în Munții Banatului vor fi averse, descărcări electrice și rafale de vânt. Local cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Intensificări ale vântului vor fi și în restul masivelor montane. Variațiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative.

LA MUNTE (sâmbătă): Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Valorile termice vor fi comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

LA MUNTE (duminică): Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului îndeosebi în Carpații Occidentali. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Temperatura aerului nu va avea variații importante.

LA MARE (vineri): Vremea va fi instabilă. Cerul va fi mai mult noros, în timpul zilei, când pe arii relativ extinse va mai ploua sub formă de aversă. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 17 de grade, iar cele minime între 11 și 12 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 16 și 19 de grade.

LA MARE (sâmbătă): Vremea va fi răcoroasă, ușor instabilă. Cerul va fi variabil, mai noros în timpul zilei, când vor mai fi posibile averse slabe de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 18 de grade, iar cele minime între 13 și 15 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 și 18 de grade.

LA MARE (duminică): Vremea se va menține răcoroasă, ușor instabilă. Cerul va fi temporar noros și vor mai fi condiții pentru ploi slabe sub formă de aversă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 21 de grade, iar cele minime între 13 și 16 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 și 18 de grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Micii vegani, tot mai preferați de români. Câți mici din carne mănâncă în medie un...