Ce se va întâmpla cu filmul „Furios și iute 7”, după decesul lui Paul Walker

Ce se va întâmpla cu filmul Furios și iute 7, după decesul lui Paul Walker
Publicat: 05/12/2013, 10:55
Actualizat: 02/02/2019, 11:39

Filmările la lungmetrajul „Furios și iute 7” au fost întrerupte pentru o perioadă nedeterminată, în urma decesului actorului Paul Walker într-un accident de mașină în cursul zilei de sâmbătă, au anunțat studiourile Universal într-un comunicat, informează reuters.com.

„Deocamdată, este responsabilitatea noastră să întrerupem producția filmului «Furios și iute 7» pentru o vreme, astfel încât să putem evalua toate opțiunile disponibile ale continuării francizei”, au declarat reprezentanții studioului Universal Pictures într-un comunicat.

Filmul, a cărui producție a început în septembrie, era programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 11 iulie 2014.

Producătorii realizaseră deja 55 de zile pentru pelicula „Furios și iute 7” și mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare.

Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezența actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O’Conner, un fost ofițer de poliție devenit agent FBI și apoi bandit, care adora mașinile de curse.

Dacă studiourile Universal vor decide să aducă modificări majore scenariului care să împiedice lansarea în iulie, filmul ar putea fi amânat pentru vara lui 2015, a afirmat Matthew Harrigan, un analist al companiei Comcast, afiliată studiorilor Universal.

„Este o franciză incredibil de importantă pentru Universal, care trebuie să își dea seama cum să o refacă și cum să abordeze moartea lui (Paul Walker, n.r.) cum se cuvine”, a precizat Harrigan.

Franciza „Furios și iute”, care a avut până acum încasări de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele două francize importante, alături de seria „Sunt un mic ticălos/ Despicable Me”, care a contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures în ultimii ani.

Judecătorul de instrucție de la Tribunalul din Los Angeles a afirmat, miercuri, că moartea actorului a fost cauzată de multiple „răni traumatice și de natură termică”.

Autopsia lui Paul Walker și a lui Roger Rodas, care se afla la volanul automobilului Porsche Carrera GT în momentul impactului cu un copac, au fost amânate după ce anchetatorii accidentului au afirmat că au nevoie de amprentele dentare pentru identificare. Rapoartele toxicologice ale cadavrelor vor fi gata în șase până la opt zile, a afirmat purtătorul de cuvânt al judecătorului de instrucție.

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru rolurile sale din franciza „Furios și iute/ The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, la vârsta de 40 de ani. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche Carrera GT atunci când prietenul actorului și fostul pilot de curse, Roger Rodas, a pierdut controlul mașinii. Automobilul s-a lovit de un copac și a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Paul Walker și-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” și „Tânăr și neliniștit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios și iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama polițistă „Brick Mansions”, aflat în postproducție și care va fi lansat în 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
La 60 de ani, regina frumuseții din Buenos Aires arată uluitor de tânără și a...
INCREDIBIL! Belodedici a fost reținut de poliție, după niște evenimente ca în filme
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO. B-21 Raider, „primul avion militar de generația a 6-a din lume”, este cel...
„Familia secolului!” Emil Rengle și iubitul lui se țin de cuvânt și s-au pus pe...
Suferințele prin care a trecut soția lui Iosif Rotariu în ultimele luni: A ajuns să...
Afacerea de succes pornită de un maramureşean mutat de la oraş la ţară. Îşi vinde...
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur"...
Șocul cultural avut de o studentă africană din Marea Britanie când a venit în România:...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Giganţii din IT nu au doar veşti proaste pentru România: Americanii de la Amazon au...
Descoperire MAJORĂ! Cei care fumează CANABIS sunt de 2 ori mai...
Reguli noi în Grecia. Aceste mașini sunt interzise!
Cornel Dinu se simte tot mai rău: „Nu mai iese din casă”
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul...
VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
"Nu știam despre cine este vorba.Toată lumea spunea că el are mari legături cu televiziunile". Cum...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Un sistem stelar triplu asemenea unei bijuterii cosmice, observat cu Telescopul Hubble
×