Presa internațională este nemiloasă cu Serena Williams: „Umilită”, „Distrusă”, „Devorată”, „Dominată”

Presa internațională este nemiloasă cu Serena Williams: Umilită, Distrusă, Devorată, Dominată
Publicat: 22/10/2014, 15:12

„Numărul 1 mondial Serena Williams a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din lunga și ilustra sa carieră, fiind umilită, miercuri, cu scorul 6-0, 6-2 de românca Simona Halep la Turneul Campioanelor. De 18 ori triumfătoare la turneele de Grand Slam, Williams a câștigat doar nouă puncte în setul inaugural. Câștigătoarea ultimelor două Turnee ale Campioanelor, care avea 16 victorii la rând în această competiție, a servit șapte duble greșeli și s-a chinuit să-și găsească ritmul, în timp ce numărul 4 mondial a obținut prima sa victorie împotriva americancei de 33 de ani”, a notat iol.co.za.

Straits Times a scris că Simona Halep a realizat o mare supriză la Turneul Campioanelor de la Singapore, românca jucând sclipitor. „Mare surpriză la Finalele WTA, după ce Williams a fost demolată cu 0-6, 2-6 de Halep. Turneul Campioanelor a fost martorul unei mari surprize miercuri, după ce numărul 1 Serena Williams a suferit o înfrângere rară, scor 0-6, 2-6, în fața unei sclipitoare Simona Halep. În timp ce înaintea turneului erau îngrijorări asupra stării de sănătate a lui Williams, nimeni nu ar fi putut anticipa cât de rău va juca americanca împotriva adversarei din România, care nu o învinsese în precedentele trei întâlniri”, a precizat Straits Times.

Tennisworlditalia.com a menționat că Serena Williams a primit o lecție de tenis din partea româncei, care a jucat perfect. „Românca a fost perfectă în faza defensivă și a fost ajutată de numeroasele erori neforțate ale Serenei, peste 30, plus șapte duble greșeli. În puțin mai mult de o oră de joc, Simona Halep și-a asigurat practic calificarea în semifinale prin cea mai importantă victorie din cariera ei. Această victorie arată cu adevărat creșterea din ultimii ani a jucătoarei din Constanța”, a subliniat sursa citată.

Gazzetta dello Sport a scris „O nouă surpriză la Singapore, Halep o bate pe Serena”, în timp ce livetennis.it a notat că „SuperHalep o domină pe Serena Williams. Calificarea este la un pas”.

Eurosport.fr este de părere că Serena Williams a fost devorată de Simona Halep. „Serena Williams, devorată de Halep. Senzaționala Simona Halep a terminat repede cu Serena Williams, aceasta fiind prima înfrângere a americancei la Turneul Campioanelor din 2008. Ultima înfrângere a Serenei Williams în care a câștigat doar două ghemuri a avut loc când ea avea 16 ani, fiind învinsă de Joanette Kruger din Africa de Sud, 6-1, 6-1, la Oklahoma City”, a adăugat eurosport.fr, în timp ce cotidianul francez L’Equipe a scris că Halep a distrus-o pe Serena Williams.

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roșii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în fața celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

Simona Halep ocupă locul 1 în Grupa Roșie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, și este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediție a Turneului Campioanelor, reunește cele mai bune opt jucătoare și cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior...
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Povestea emoționantă a lui Patrocle, câinele căutat de toată România. Este căutat cu disperare de...
I-a turnat zilnic soțului înălbitor în cafea. Ce s-a întâmplat cu bărbatul la scurt timp:...
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie. "În mână, fără...
Descoperirea secolului! Breaking news!
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Comisia Europeană: Cote d'Or, Milka, Oreo, Ritz, Toblerone s-au vândut la preţuri mai mari în...
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
Lege pentru TOATE FEMEILE din România. Sumele pe care le pot primi DIRECT de la...
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să...
Ireal cât au ajuns să coste sicriele și locurile de veci în 2024
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
„Procesul maimuţei”. Un profesor a ajuns în faţa judecătorilor pentru că l-a predat pe Darwin
×