Ce vrea să facă Dragnea cu „infiltrații” din PSD

Ce vrea să facă Dragnea cu „infiltrații din PSD
Publicat: 14/02/2017, 18:13
Actualizat: 14/02/2017, 19:43
„Infiltrații îi vedeți la televizor. Sunt doi, trei. Îi păstrăm pentru sămânță”, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla cu oamenii din PSD despre care unii au dat de înțeles că ar fi„oamenii” președintelui Klaus Iohannis. Dragnea a mai spus că nu ar vrea să ridice el problema excluderii din partid a lui Mihai Chirica, contestatarul său cel mai vehement din interiorul formațiunii, și că a înțeles acele voci „extrem de importante și extrem de urmate”.
Dragnea a ținut să sublinieze încă o dată că nu se pune problema de o ruptură în PSD, cu toate că „poate că sunt colegi care, văzând atâtea la televizor, încep să creadă, pentru că o minciună repetată la nesfârșit se poate transforma în adevăr”.
„Nu există această ruptură, de câte ori pe zi să spun acest lucru?”, i-a întrebat acesta, la rândul său, pe jurnaliști, afirmând și că, în ciuda vocilor care l-au contestat în ultima vreme nu are de gând să ceară o reconfirmare a încrederii din partea colegilor la CEx:„dacă va fi nevoie, o s-o fac în alt cadru”.
„Noi știm că funcționăm foarte bine, un partid unit, coerent”, a mai declarat Dragnea, care a vorbit și despre relația dintre el și grindeanu, una„foarte bună”: „Vorbim în fiecare zi, mai avem puțin și ne întâlnim chiar în fiecare zi. Vedem la televizor, nu suntem copii, și înțelegem, și cu marea ruptura din PSD care nu există, și am ajuns la concluzia că trebuie să ieșim public o dată pe sătpmămână. Nu e nicio ruptură în PSD”, a accentuat Dragnea.
Referitor la o eventuală propunere către fostul premier Victor Ponta de a prelua portofoliul de la Justiție, Liviu Dragnea a replicat că Ponta nu este în afara partidului, ca să meargă la el cu oferte.„Nu mă duc la piață cu oferte pe tarabă la colegii de partid. Am discutat câte în lună și în stele!”, a încheiat Dragnea.
Fostul premier Victor Ponta a declarat, marți, că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiției, el arătând că nu își dorește deloc acest post întrucât ultima dată când a deținut acest portofoliu a făcut numai greșeli.
„Am spus că nu mă mai interesează și nu mai răspund la toate prostiile și bârfele din piață. Dar pentru că oameni serioși m-au întrebat azi (marți, n.r) trebuie să precizez : nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiției și nu îmi doresc absolut deloc așa ceva ! Clar? ( ultima dată când am fost Ministru al Justiției am făcut numai greșeli!”, a scris Ponta pe contul său de socializare.
Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, luni, la B1 Tv, că este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu, preluând portofoliul Justiției, ea comentând astfel informațiile apărute în presă, pe surse, potrivit cărora Ponta s-ar fi întâlnit în cursul zilei de luni, la guvern, cu premierul Grindeanu. Victor Ponta a ocupat portofoliul Justiției, ca interimar, de două ori, după plecarea Monei Pivniceru și a lui Robert Cazanciuc.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum salvăm planeta alegând să consumăm un alt tip de pește decât cel de obicei?