Iubitul ei i-a spus „e prea periculos și intens, probabil că nu ai rezista”. Acum a văzut aproape toată lumea și a ajuns celebră pe Internet

Iubitul ei i-a spus „e prea periculos și intens, probabil că nu ai rezista. Acum a văzut aproape toată lumea și a ajuns celebră pe Internet
Publicat: 14/04/2017, 01:03

Încă de când și-a luat permisul, Misurelli s-a atașat de motocicleta ei Honda și o folosea pentru a merge la supermarket sau pentru a se plimba prin orașul natal din Alaska. Apoi, în luna septembrie a anului trecut, iubitului ei de la acea dată i-a venit ideea unei excursii de vis.„A spus că ar vrea să călătorească pe motocicletă din Alaska până în Argentina. L-am întrebat dacă pot să merg cu el și mi-a răspuns că nu, pentru că e o ‘excursie pentru bărbați’:„E prea periculos și intens, probabil că nu ai rezista”, a povestit femeia pentru The Independent. Consecința:„Ne-am despărțit și am plecat singură”.

De atunci, Misurelli a plecat în călătorie și aproape că nu s-a mai oprit aproape deloc din Alaska până în Panama. Nu doar că a mers pe întreaga coastă de vest a SUA și a petrecut timp în America Centrală, dar luna trecută a încheiat și un periplu de 5.500 de mile peste Ocean. A ajuns în Italia, Spania, Franța, Gibraltar, Portugalia, Austria și Slovenia, mergând chiar până în Maroc. La fel ca majoritatea celor care călătoresc atât de mult, Misurelli nu are nici o slujbă, nici o casă stabilă și nici un loc în care să poate sta permanent.

„Mulți oameni pur și simplu presupun că sunt bogată”, spune americanca.„Acest lucru nu este, însă, adevărat. Nu am o casă și abia dacă am câteva bunuri. Mi-am scos de la bancă toți banii strânși pentru pensie și mi-am vândut aproape toate bunurile. E uimitor de cât de puține lucruri avem nevoie în această viață”, mai povestește aceasta. Între două călătorii, femeia muncește cu jumătate de normă, iar pe drum poartă cu ea un cort, un hamac, un sac de dormit și câteva haine. O ajută și faptul că nu are un program fix: niciodată nu-și face planuri cu mult timp înainte, dar doarme atunci când poate, unde poate, fie că poposește într-un hostel, un cort sau o canapea. În Italia a dormit chiar și într-un tunel de pe autostradă.

„Am stat puțin într-un camping în munți, dar era foarte frig, turna cu găleata, așa că îmi doream un loc cald în care să ațipesc, ferit de vânt și ploaie. Nu aveam chef să socializez, nici să caut pe site-urile specializate, așa că m-am hotărât să merg pe varianta asta”, a explicat tânăra. Nu i-a fost teamă și nici nu a fost îngrijorată, pentru că, spune ea, lucruri rele se pot întâmpla oriunde în lume, dar sunt mai mulți oameni buni decât răi pe pământ. În plus, niciodată nu se simte singură, pentru că până și un schimb de replici cu cineva într-o benzinărie îi poate ridica moralul.

Următoarea pe listă ar fi Australia, spune Misurelli, acolo unde speră să găsească diversitate în ceea ce privește activitățile prin care își poate câștiga existența (în trecut a fost chelneriță și a făcut muncă și în construcții). Apoi, în șase luni își dorește să fie înapoi pe șosea, îndreptându-se spre Orientul Mijlociu sau spre Africa de Nord.
Misurelli nu vrea să fie văzută ca o ambasadoare, dar își dorește să le transmită femeilor din întreaga lume un mesaj: ieșiți și călătoriți. În cele din urmă, însă, tânăra spune că are nevoie de aceste călătorii pentru ea însăși, chiar dacă nu este cel mai ușor stil de viață:„Dacă îți dorești ceva suficient de mult, poți să-l faci realizabil. Așa simt eu în legătură cu călătoriile”, a mărturisit femeia.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...