Iubitul ei i-a spus „e prea periculos și intens, probabil că nu ai rezista”. Acum a văzut aproape toată lumea și a ajuns celebră pe Internet

Iubitul ei i-a spus „e prea periculos și intens, probabil că nu ai rezista. Acum a văzut aproape toată lumea și a ajuns celebră pe Internet
Publicat: 14/04/2017, 01:03

Încă de când și-a luat permisul, Misurelli s-a atașat de motocicleta ei Honda și o folosea pentru a merge la supermarket sau pentru a se plimba prin orașul natal din Alaska. Apoi, în luna septembrie a anului trecut, iubitului ei de la acea dată i-a venit ideea unei excursii de vis.„A spus că ar vrea să călătorească pe motocicletă din Alaska până în Argentina. L-am întrebat dacă pot să merg cu el și mi-a răspuns că nu, pentru că e o ‘excursie pentru bărbați’:„E prea periculos și intens, probabil că nu ai rezista”, a povestit femeia pentru The Independent. Consecința:„Ne-am despărțit și am plecat singură”.

De atunci, Misurelli a plecat în călătorie și aproape că nu s-a mai oprit aproape deloc din Alaska până în Panama. Nu doar că a mers pe întreaga coastă de vest a SUA și a petrecut timp în America Centrală, dar luna trecută a încheiat și un periplu de 5.500 de mile peste Ocean. A ajuns în Italia, Spania, Franța, Gibraltar, Portugalia, Austria și Slovenia, mergând chiar până în Maroc. La fel ca majoritatea celor care călătoresc atât de mult, Misurelli nu are nici o slujbă, nici o casă stabilă și nici un loc în care să poate sta permanent.

„Mulți oameni pur și simplu presupun că sunt bogată”, spune americanca.„Acest lucru nu este, însă, adevărat. Nu am o casă și abia dacă am câteva bunuri. Mi-am scos de la bancă toți banii strânși pentru pensie și mi-am vândut aproape toate bunurile. E uimitor de cât de puține lucruri avem nevoie în această viață”, mai povestește aceasta. Între două călătorii, femeia muncește cu jumătate de normă, iar pe drum poartă cu ea un cort, un hamac, un sac de dormit și câteva haine. O ajută și faptul că nu are un program fix: niciodată nu-și face planuri cu mult timp înainte, dar doarme atunci când poate, unde poate, fie că poposește într-un hostel, un cort sau o canapea. În Italia a dormit chiar și într-un tunel de pe autostradă.

„Am stat puțin într-un camping în munți, dar era foarte frig, turna cu găleata, așa că îmi doream un loc cald în care să ațipesc, ferit de vânt și ploaie. Nu aveam chef să socializez, nici să caut pe site-urile specializate, așa că m-am hotărât să merg pe varianta asta”, a explicat tânăra. Nu i-a fost teamă și nici nu a fost îngrijorată, pentru că, spune ea, lucruri rele se pot întâmpla oriunde în lume, dar sunt mai mulți oameni buni decât răi pe pământ. În plus, niciodată nu se simte singură, pentru că până și un schimb de replici cu cineva într-o benzinărie îi poate ridica moralul.

Următoarea pe listă ar fi Australia, spune Misurelli, acolo unde speră să găsească diversitate în ceea ce privește activitățile prin care își poate câștiga existența (în trecut a fost chelneriță și a făcut muncă și în construcții). Apoi, în șase luni își dorește să fie înapoi pe șosea, îndreptându-se spre Orientul Mijlociu sau spre Africa de Nord.
Misurelli nu vrea să fie văzută ca o ambasadoare, dar își dorește să le transmită femeilor din întreaga lume un mesaj: ieșiți și călătoriți. În cele din urmă, însă, tânăra spune că are nevoie de aceste călătorii pentru ea însăși, chiar dacă nu este cel mai ușor stil de viață:„Dacă îți dorești ceva suficient de mult, poți să-l faci realizabil. Așa simt eu în legătură cu călătoriile”, a mărturisit femeia.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”