GÂNDUL LIVE. Marius Manole: „Am trecut prin situații grele, vom depăși și criza Covid-19” / „M-am supărat pe tata, care a ieșit la magazin să-și ia un borcan de gem”

Publicat: 26/03/2020, 13:21
Actualizat: 26/03/2020, 14:21

Actorul Marius Manole a declarat, la GÂNDUL LIVE, că „omul Marius Manole este speriat și încearcă să fie calm”, dar vom trece peste criza coronavirusului.

„Omul Marius Manole e speriat și încearcă să fie calm. Criza nu e neapărat acum. Ci cum ne vom continua viețile, o să intrăm într-o altă etapă. Noi am mai trecut prin situații grele, dar o să trecem peste acest impas.

Asta cu statul acasă e de bine, că primim un reset. Ar fi fost bine să nu fie nevoie de morți, bolnavi. Noi după ce se termină de abia așteptăm să revenim pe scenă, discut cu toți prietenii mei din online, fac lucruri, dar așteptăm să ne vedem pe scenă. Sper ca lumea să nu fie atât de săracă încât lumea să nu mai vină la teatru. Oamenii vor fi destul de grijulii cu banii lor, vor avea pe liste ca prioritate nu știu dacă teatrul neapărat. Lucrul ăsta ne-a dat multe lecții, faptul că suntem extremi de firavi, că nu poți spune că ești imbatabil. Într-o situație de forță majoră suntem cu toții egali parcă nimic nu mai contează. Mare atenție la cum ne cheltuim banii, timpul, resursele, cui oferim timp și cui nu. Mă gândesc acum dacă merită cariera în detrimentul familiei.

Părinții mei sunt la Iași, închisi în casă, am aflat cu stupoare că tata a ieșit la magazin să își ia gem, m-am supărat tare pe ei , le-am zis că dacă se întâmplă ceva nu pot veni acasă. În fiecare oraș există oameni care le asigură alimentele. Am apelat la un ONG, e singura soluție. Vor sta mult în casă după virus, vor sta 3 luni în casă.

Anul ăsta e de sacrificiu oricum am da-o . La teatru am intrat în concediu prematur, sperăm să jucăm în iulie-august, școlile nu știm ce va fi. Lucrurile sunt date peste cap. Poți să fii oricât de cunoscut, nu poți să ieși pe stradă și să zici: Bună, sunt Marius Manole, dă-mi niște bani!

Ne luăm salariile de la teatru, nu suntem în șomaj tehnic și Slavă Domnului… Sunt mulți freelanceri care nu au nicio plasă de siguranță. Nu au niciun venit, sunt morți. Nu știu cum se vor descurca acești oameni. Am construit un site, actorindependent.ro, unde strângem bani să plătim chiria unor colegi cu situație gravă, din București și țară. E o situație de avarie, trebuie schimbate legile. Suntem vulnerabili, cred că ar trebui să ne adunăm pe căprării să ne facem ordine. Sunt oameni mai curajoși care își sacrifică energia. Doar așa se face o schimbare. Noi avem orgolii mari. Avem o bandă care nu ține mult. După 2 săptămâni lumea se comportă ca și cum nu ar fi fost nimic, nu e vina lor, e vina faptului că nu e educație, e vina noastră. Societatea îi formează, am contribuit cu toții la o societate bolnavă. Nu poți să condamni un băiat de 17 ani care stă pe role în Parcul Carol…E complicat.

Toți care nu am mai avut timp să gătim e momentul nostru să ne afirmăm ca bucătari și apoi mănânc mult. Pregătim o surpriză toți actorii care stăm acasă, ne câștigăm și publicul. Sper ca mâine să fie!”, a declarat Marius Manole, la GÂNDUL LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce origine preistorică are cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi din lume?