Prim-vicepreședintele PNL Buzău, infectat cu SARS-CoV-2. El candidează la Consiliul Județean: „Vă rog din suflet să nu politizați această situație”

Prim-vicepreședintele PNL Buzău, infectat cu SARS-CoV-2. El candidează la Consiliul Județean: „Vă rog din suflet să nu politizați această situație”
Prim-vicepreședintele PNL Buzău, infectat cu noul coronavirus. El candidează la Consiliul Județean
Publicat: 26/08/2020, 10:38
Actualizat: 06/04/2021, 16:23

Prim-vicepreședintele PNL Buzău și candidat la o funcţie de consilier judeţean, Ionuţ Iuga a anunțat că a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Politicianul i-a rugat pe cei cu care a intrat în cotnact să se adreseze la DSP sau la UPU dacă au simptome. De asemenea, liberalul a menționat că dorește ca această situație să nu fie politizată. 

„Dragii mei prieteni, doresc să vă aduc la cunoștință că am fost declarat pozitiv pentru SARS-COV2 în urma unui test PCR-CT. Nu am simptome, am început deja tratamentul. Îi rog pe cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se adreseze DSP sau UPU în cazul în care au simptome specifice. Vă rog din suflet să nu politizați această situație și să ne comportăm responsabil în fața acestei boli, care ne dă viețile peste cap”, scrie pe Facebook Ionuț Iuga.

Politicianul precizează că va continua să lucreze de acasă.

„Voi fi alături de colegii mei prin intermediul tehnologiei, voi continua să lucrez de acasă în zilele ce urmează, până când tratamentul va elimina virusul și mă voi putea întoarce la viața normală de dinainte de acest nefericit incident. Sănătate multă vă doresc! Aveți grijă de voi”, conchide candidatul liberal.

PNL Rm. Sărat a precizat că în ultima perioadă de timp Ionuț Iuga a desfășurat o activitate politică de îndrumare și consiliere juridică pentru întocmirea corectă a dosarelor de candidatură pentru localitățile din zona rurală.

Reacția PNL Râmnicu Sărat

„Față de anunțul public, făcut de către domnul avocat Ionuț Iuga, primvicepreședinte P.N.L. la nivel județean, organizația PNL Râmnicu Sărat doreste să facă următoarele precizări: Sănătatea este cel mai de preț lucru pentru fiecare om. Suntem solidari cu colegul nostru și îi dorim multă sănătate, la fel cum le dorim tuturor râmnicenilor. Apreciem modul transparent și deschis, în care a procedat colegul nostru, anunțând public situația sa medicală.

În ultima perioadă de timp, domnul Ionuț Iuga a desfășurat o activitate politică de îndrumare și consiliere juridică pentru întocmirea corectă a dosarelor de candidatură pentru localitățile din zona rurală.

Din aceste motive dl. Iuga nu a participat la niciuna din ieșirile de campanie, de pe străzile Râmnicului și nici la întâlnirile restrânse de lucru de la sediul organizației Râmnicu Sărat. Este regretabil modul în care adversarii noștri politici din cadrul PSD-Pro Romania au înțeles să prezinte această situație medicală, prin afirmații manipulatorii și exagerate, doar cu scopul de a obține voturi. Cu atat mai regretabil cu cat ambele partide au avut cazuri de infectări cu virusul Covid- 19, cazuri în forme grave, care au dus chiar la abandonarea cursei de catre unul din candidati si incheierea unei aliante politice. Spre deosebire de alte partide politice, care neagă existența acestui virus, Partidul Național Liberal – Organizația Râmnicu Sărat a luat măsuri foarte stricte pentru protecția sanitară a membrilor săi, atât la sediul partidului, cât și în ieșirile pe teren. Au fost puse la dispoziție măști de protecție, dezinfectanți, iar la sediul partidului având și două locuri speciale pentru igienizarea mâinilor cu apă și săpun. În continuare vom trata cu toată seriozitatea măsurile sanitare ce se impun și-i îndemnăm pe râmniceni să facă același lucru”, transmite PNL Rm. Sărat.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Codul Rutier 2024. Noi reguli la depășirea pe drumurile publice
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Mâncarea preferată a românilor de 1 Mai. Care a fost cea mai scumpă comandă?