Singurele tratamente păr pe care ar trebui să le aplici săptămânal

Publicat: 25/09/2020, 11:16

Părul frumos și mătăsos este accesoriul perfect pentru orice femeie, iar atunci când se află în cea mai bună stare cu putință, este ca un magnet. Un păr neted, strălucitor, cu șuvițe catifelate este esența seducției și va atrage mereu toate privirile. De aceea, fie că ai părul uscat, ondulat, drept, fin sau rar, acordă-i atenția și îngrijirea necesară răsfățându-l cu tratamente păr și bucură-te de magia lor salvatoare.

Tratament cu keratină pentru regenerarea părului

Dacă te deranjează că părul tău nu mai vrea să-și recapete forma, este tern și lipsit de strălucire, iar firele capilare se rup și se electrizează ușor, asta înseamnă că trebuie să cauți urgent tratamente păr pentru regenerare. Părul deteriorat este rezultatul unei hidratări slabe a firului de păr. Uscarea excesivă prin diminuarea umidității din interiorul firelor capilare poate fi cauzată de factori de mediu agresivi (vânt, soare puternic), de folosirea ustensilelor de uscare și coafare, de o dietă necorespunzătoare sau de producția insuficientă de sebum.

Pentru a regenera și pentru a da o viata noua părului tău fragil, rupt sau deteriorat, încearcă un tratament pentru regenerarea părului cu keratină și cașmir. Keratina este unul din ingredientele prin care ai putea să-ți recapeți părul visurilor tale. Acest ingredient este o proteină cu rol de protecție care alcătuiește partea rezistentă a părului, pielii și unghiilor și poate fi găsită și în alte componente ale organelor și glandelor umane. După un tratament cu keratină părul va fi mai disciplinat, se va usca mai repede și va fi mai puternic, pentru că aceasta deschide foliculii piloși, îi impregnează cu proteine, apoi recreează legătura dintre aceștia și rădăcini. În plus, keratina acționează asemenea unui înveliș asupra părului, protejându-l împotriva expunerii directe la soare și la efectele dăunătoare ale poluării aerului.

Acest tratament păr se folosește după șamponare, se lasă să acționeze un minut, apoi se clătește. Keratina și proteinele de cașmir cu formă cationică au acțiune reparatoare și protectoare, keratina ajută la strălucirea pe care o dorim, iar particulele de cașmir îi vor oferi volumul dorit. Cu fiecare aplicare, părul devine mai ușor de aranjat, este mai moale, plin de strălucire și vitalitate.

Tratament anti-frizz

Fenomenul de electrizare se adresează mai ales părului deshidratat și deteriorat, astfel că ai nevoie de îngrijire specială în cazul în care acesta are un aspect neîngrijit și rebel.

Dacă părul tău are tendința spre uscare și preia instantaneu umiditatea din aer, înseamnă că ai cuticule deschise și atunci trebuie să schimbi ceva în rutina ta de îngrijire a părului. Ai nevoie de tratamente păr anti-frizz. Un tratament anti-electizare poate impacta pozitiv felul în care părul tău răspunde la umezeală și la electrizare.

Aceste tratamente păr anti-electrizare funcționeaza de obicei prin respingerea umezelii, astfel încât aceasta să nu ia contact cu părul tău, având grijă de cuticula părului și menținând pletele hidratate, mătăsoase, ușor de aranjat, de descurcat și cu o textură fină.

Un tratament păr anti-electrizare eficient este tratamentul pentru definirea buclelor cu extract de avocado. Uleiul de avocado conține o cantitate mare de nutrienți: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esențial în creșterea, hidratarea și hrănirea firului de păr. Tratamentul este un ser îmbogățit cu extract de avocado, ce hrănește, definește și oferă volum buclelor. Textura sa ușoară nu încarcă părul și aplatizeaza cuticula, deci diminuează efectul de electrizare. În plus, ajută la menținerea și formarea buclelor, lăsând părul mătăsos și strălucitor. Se distribuie produsul pe toată lumgimea părului înainte de a folosi uscătorul. Serul va forma o peliculă delicată de protecție în jurul acestuia, ce previne încărcarea electrostatică. Pentru a menține naturalețea părului, dar fără firicele care o iau razna, nu îl pieptănați și nu îl stergeți energic cu prosopul. Efectul acestor tratamente păr va fi de hidratare, strălucire, anti-electrizare.

Tratament pentru prevenirea căderii părului

În funcție de desimea podoabei capilare, pot cădea zilnic între 50 și 100 de fire de păr. Însă este anormal să nu se regenereze la fel de repede. Deficiențele de vitamina D, dezechilibrele hormonale, carențele nutriționale, menopauza și stresul pot fi vinovate pentru căderea părului. Dar în afară de medicamentație și suplimente ar trebui să intervenim cu o igienă corectă a scalpului și părului. Nu folosi multe tratamente păr cum ar fi colorat excesiv, îndreptarea cu placa sau alte instrumente care folosesc aer fierbinte, încearcă mai bine tratamente pentru păr cu efect de strălucire, îngrijire și protecție pentru părul deteriorat și fragil.

Tratamentul pentru prevenirea căderii părului BV Krin este un tratament eficient ce se bazează pe ingrediente active dintr-o gamă largă de plante care ajută la prevenirea căderii părului. Tratamentul durează o lună și este format din două etape: prima etapa implică 15 fiole ca remedii pentru păr de șoc, care conțin extracte de retinol, urzici și soia pentru a stimula scalpul și pentru întărirea părului. Retinolul este forma activă a vitaminei A și este un nutrient esențial pentru sanătatea pielii și părului. Urzica acționează ca un tonic asupra părului, stimulează creșterea acestuia, îmbunătățește starea de sănătate a scalpului și întărește foliculii de păr. Extractele din boabele de soia sunt utilizate pentru un păr neted, moale și strălucitor. Extractele de ardei iute, chilli și germeni de grâu previn căderea părului, hrănesc firul de păr și îi conferă acestuia strălucire și vitalitate. A doua etapă implică 15 fiole ca tratamente pentru păr de întreținere, care conțin o selecție specială de extracte din plante pentru a proteja și menține vitalitatea părului.

Dacă ai nevoie de tratamente pentru restructurarea firelor de păr vei alege produse pe bază de argan, keratină, ulei de nuci braziliene, pentru părul vopsit, ulei de măsline pentru hranirea in profunzime etc. Tratamentele Bottega Verde pentru păr au la bază ingrediente active naturale, atent selecționate cu proprietăți benefice și potrivite pentru toate cerințele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Mihai Albu are cancer! Declarații tulburătoare ale creatorului de modă după ce a început lupta...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
FOTO EXCLUSIV | Decizie de urgență luată de medici. Ce se întâmplă acum cu Florin...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Ioana Ancuța Popoviciu, judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu, continuă seria gafelor. A întrebat-o pe...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Frig în toată România. Nivelul incredibil la care scad temperaturile
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Când ar putea fi construită prima cale ferată pe Lună?