Șeful piețelor din Timișoara, reacție sfidătoare după incendiul de la Piața de flori: „Prostul de Fritz, îmi cere demisia”

Șeful piețelor din Timișoara, reacție sfidătoare după incendiul de la Piața de flori: „Prostul de Fritz, îmi cere demisia”
Șeful piețelor din Timișoara, reacție sfidătoare după incendiul de la Piața de flori: „Prostul de Fritz, îmi cere demisia” Sursă foto: Colaj Facebook
Publicat: 14/02/2021, 15:10
Actualizat: 14/02/2021, 15:10

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a cerut Consiliului de Administraţie de la Pieţe SA să îl demită pe directorul societăţii, Ionuţ Nasleu, la scurt timp după incendiul care a devastat piața de flori din Timișoara. Aflat în concediu în Florida, Nasleu i-a răspuns lui Fritz cu jigniri.

Fritz în cere demisia dictorului Nasleu

„Cer Consiliului de Administraţie al Pieţe SA să-l demită de directorul Ionuţ Nasleu. Incendiul din Piaţa 700 este rezultatul unor greşeli manageriale grave. Nu a asigurat condiţii decente pentru comercianţii de flori şi nu s-a asigurat că această hală respectă legislaţia cu privire la prevenirea incendiilor”, a declarat Dominic Fritz.

Nasleu:„Prostul de Fritz îmi cere demisia”

Nasleu, aflat în concediu în SUA, Florida, a reacționat pe pagina sa de Facebook, precizând că „investițiile în modernizarea piețelor se fac de către primărie”.

„Ţin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzaţiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investiţiile în modernizarea pieţelor se fac de către Primărie, nu de către SC Pieţe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparaţiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparaţii au permis funcţionarea pieţelor în condiţii decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiţii majore. Pieţarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu şi deschiderea cu care le-am tratat şi rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie”, a scris Nasleu.

Totodată, acesta l-a atacat pe Dominic Fritz, pe care chiar l-a jignit, numindu-l „prost” și a subliniat că primarul „are consilieri mulți, dar sunt degeaba”.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurenţă cu Bianca Drăguşanu. Are consilieri mulţi, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susţină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluţii pentru pieţari în perioada când aceste spaţii erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiţi de acest nefericit accident pentru a cere demisii şi demiteri ca să îţi ascunzi neputinţa, asta da tehnică de influencer mediatic! când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluţii pentru pieţari în perioada când aceste spaţii erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia”, a mai scris Nasleu, pe Facebook.

Comercianții vor fi mutați temporar în zona de legume-fructe

Primarul a mai menționat că acei comercianți care își desfășurau activitatea în hala de flori din Piața 700 vor fi mutați temporar în zona de legume-fructe, din cauza incendiului de sâmbătă dimineața.

După incendiul care a izbucnit sâmbătă dimineața au fost afectați aproximativ 200 mp din construcția pieței. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.00. Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului a fost un cablu electric defect.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului