Șeful piețelor din Timișoara, reacție sfidătoare după incendiul de la Piața de flori: „Prostul de Fritz, îmi cere demisia”

Redactor:
Maria Stoica
Șeful piețelor din Timișoara, reacție sfidătoare după incendiul de la Piața de flori: „Prostul de Fritz, îmi cere demisia”
Șeful piețelor din Timișoara, reacție sfidătoare după incendiul de la Piața de flori: „Prostul de Fritz, îmi cere demisia” Sursă foto: Colaj Facebook

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a cerut Consiliului de Administraţie de la Pieţe SA să îl demită pe directorul societăţii, Ionuţ Nasleu, la scurt timp după incendiul care a devastat piața de flori din Timișoara. Aflat în concediu în Florida, Nasleu i-a răspuns lui Fritz cu jigniri.

Fritz în cere demisia dictorului Nasleu

„Cer Consiliului de Administraţie al Pieţe SA să-l demită de directorul Ionuţ Nasleu. Incendiul din Piaţa 700 este rezultatul unor greşeli manageriale grave. Nu a asigurat condiţii decente pentru comercianţii de flori şi nu s-a asigurat că această hală respectă legislaţia cu privire la prevenirea incendiilor”, a declarat Dominic Fritz.

Nasleu:„Prostul de Fritz îmi cere demisia”

Nasleu, aflat în concediu în SUA, Florida, a reacționat pe pagina sa de Facebook, precizând că „investițiile în modernizarea piețelor se fac de către primărie”.

„Ţin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzaţiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investiţiile în modernizarea pieţelor se fac de către Primărie, nu de către SC Pieţe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparaţiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparaţii au permis funcţionarea pieţelor în condiţii decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiţii majore. Pieţarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu şi deschiderea cu care le-am tratat şi rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie”, a scris Nasleu.

Totodată, acesta l-a atacat pe Dominic Fritz, pe care chiar l-a jignit, numindu-l „prost” și a subliniat că primarul „are consilieri mulți, dar sunt degeaba”.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurenţă cu Bianca Drăguşanu. Are consilieri mulţi, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susţină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluţii pentru pieţari în perioada când aceste spaţii erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiţi de acest nefericit accident pentru a cere demisii şi demiteri ca să îţi ascunzi neputinţa, asta da tehnică de influencer mediatic! când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluţii pentru pieţari în perioada când aceste spaţii erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia”, a mai scris Nasleu, pe Facebook.

Comercianții vor fi mutați temporar în zona de legume-fructe

Primarul a mai menționat că acei comercianți care își desfășurau activitatea în hala de flori din Piața 700 vor fi mutați temporar în zona de legume-fructe, din cauza incendiului de sâmbătă dimineața.

După incendiul care a izbucnit sâmbătă dimineața au fost afectați aproximativ 200 mp din construcția pieței. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.00. Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului a fost un cablu electric defect.

Mutare de titlu pentru Universitatea Craiova. Revenire surprinzătoare la echipa lui Ouzounidis: "E nerăbdător să...
BREAKING! A apărut coronavirusul românesc. Tulpina agresivă a fost ţinută secretă! Cum se manifestă
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice...
Oana Roman, RĂZBOI cu foștii socri! Ce i-au făcut fiicei ei: „Copilul ăsta ce vină...
Dezvăluiri despre mafia permiselor din Ucraina, după cazul Florinel Coman! Cât e șpaga în România...
Topul inedit în care Bucureștiul e pe locul trei în lume. Parisul sau Hong Kong,...
Anthony Fauci: Noile date sugerează că simptomele Covid pot dura până la 9 luni. Cu...
BANCUL ZILEI – Ion investește într-un startup cu profil sexual
Diana Șoșoacă are contul de Facebook blocat pentru jigniri: „Doar eu și Trump mai suntem...
BREAKING! A apărut coronavirusul românesc. Tulpina agresivă a fost ţinută secretă! Cum se manifestă
A fost sărac toată viața fără să știe că avea așa ceva în curte. Peste...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Toți românii trebuie să afle urgent: cum plătești mai puține taxe la stat. E extrem...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide