Mobilă pentru gusturi deosebite!

Publicat: 22/09/2021, 15:26
Actualizat: 22/09/2021, 15:31

Există companii în România care realizează produse de foarte bună calitate, preferate de foarte mulți clienți din străinătate. Unele dintre ele au mai mult de 50 de ani de experiență și tradiție!

Cu această ocazie, vă recomandăm în mod special compania românească S.C. ARDUDANA S.A din județul Satul Mare, specializată în fabricarea de mobilier din lemn masiv, finisat și sculptat manual. Este o companie care și-a început activitatea în anul 1958 sub forma unui atelier mic meșteșugăresc. În 1994 a devenit o companie de sine stătătoare, iar după anul 2007 a reușit să se dezvolte atât de mult încât, astăzi, peste 90% din producția sa este realizată pentru clienți importanți din Germania, Italia, Rusia, Ucraina, Marea Britanie, Ungaria și multe alte țări importante.

O ofertă interesantă de nerefuzat!

 Colaborarea cu acest producător tradițional de mobilă din țara noastră nu este avantajoasă numai datorită frumuseții aparte și calității deosebite pe care o au produsele sale, ci și posibilității de a crea pentru dumneavoastră modele noi de mobilier adaptate arhitecturii locuinței sau cabinetului de lucru. Compania aceasta vă poate pune la dispoziție consilieri care vor veni și vor face măsurătorile necesare, vor schița modelul de mobilă care se potrivește cel mai bine încăperilor casei dumneavoastră, vor stabili culoarea acesteia, tipul de tapițerii, tipul de finisaje și elementele de personalizare, dacă preferați astfel de lucruri.

Rețineți faptul că această companie de succes, a creat mii de piese de mobilier pentru hoteluri importante din întreaga lume, pentru spații publice, restaurante celebre, cafenele, spații comerciale foarte mari, etc.

Mobilier stil pentru sufragerie

Pe site-ul de prezentare al companiei sunt postate piese clasice și diferite de mobila sufragerie de tip bufet, cristaliere, rame oglinzi, comode, servante, carcase ceas, mese, scaune, etc. Sunt stiluri diferite, culori interesante de la roșu aprins până la alb clasic. Dacă se potrivesc cu arhitectura casei dumneavoastră, le puteți comanda în mod direct. Dacă doriți altfel de produse, aveți posibilitatea de a solicita un consultant care va proiecta mobila exact așa cum vă doriți dumneavoastră.

Comodele pentru telefon sunt foarte interesante și aspectuoase, piese clasice de mobila lemn masiv pe care nu multă lume le mai fabrică astăzi. De asemenea, canapelele și fotoliile sunt spectaculoase, clasice și de actualitate, în același timp. Cristalierele și carcasele de lemn pentru ceas precum și șemineele sunt piese foarte potrivite pentru persoanele care agreează lucrurile clasice de foarte bună calitate, simple și elegante.

Mobilier pentru dormitor

Pentru aceleași categorii de persoane, vă recomandăm același producător românesc de mobilă din județul Satu Mare. Dacă vă doriți un dormitor stil care să conțină mobilă din lemn masiv finisată în mod manual, tot aici puteți solicita ajutorul. Pentru a vă da seama despre felul în care arată mobila dormitor marca ARDUDANA, vizualizați produsele postate pe site-ul de prezentare. După părerea noastră, colecțiile Verona, Imperial și Monalisa sunt extraordinare! Alegerea, însă, vă aparține în totalitate. Puteți opta și pentru scaune foarte frumoase, seturi de fotolii și canapele moderne, mobilier pentru hol și pentru cabinetele de lucru spațioase. Pe site-ul de prezentare sunt postate 12 colecții foarte interesante de mobilă: Regal, Maria, Victoria, Larisa, Verona, Monalisa, Anabell, Koln, Noah, Veneto, Modena și Imperial. Una dintre ele poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru reședința dumneavoastră!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto