Horoscop săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii fac pași importanți în carieră

Horoscop săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022. Berbecii fac pași importanți în carieră
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 24/01/2022, 10:49

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 ianuarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022 poate aduce o detensionare a vieții sentimentale și a situației financiare.

Săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022 se remarcă prin nu mai puțin de trei aspecte importante. Primul este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, aspect care contribuie la creșterea ambițiilor noastre. Al doilea aspect este intrarea lui Mercur în Capricorn în mers retrograd, semn că mai avem de purtat discuții profesionale și de revizuit strategii de afirmare. Al treilea aspect cu impact major este ieșirea din retrogradare a lui Venus, planeta iubirii și a banilor, aspect care ne eliberează de multe apăsări sentimentale și ne ridică unele bariere financiar-profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta poți relua discuții profesionale și poți începe să-ți construiești strategii de atingere a unor obiective. Cresc șansele de afirmare și vei ști exact ce-ți dorești să faci pe mai departe. Este o perioadă în care ai mai mult curaj să ieși în față și să te expui. În cuplu se mai pot liniște apele.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 ianuarie 2022

Chiar dacă în prima parte a săptămânii te poți simți mai nesigur pe tine și poți avea fel și fel de stări anxioase, ulterior îți vei recăpăta starea de bine și orzonturile se mai luminează. Ai tendința de a deveni un luptător pentru dreptate, dar ai grijă în ce lupte te implici. Este o eprioadă bună să planifici călătorii sau reluarea unor studii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta va fi destul de intensă în plan emoțional. S-ar putea ca unele secrete să fie descoperite, să afli dedesupturi și obiceiuri proaste ale partenerului. Tot acest context e poate stimula la reevaluări i încheieri. Dacă până acum te temeai să iei decizii relaționale, să faci anumite investiții, acum vei avea mai mult curaj.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 ianuarie 2022

Sunt foarte multe planete în sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la multă tensiuni în cuplu, dar și în plan profesiojnal. Se reiau discuții, se fac reproșuri, se petrec renegocieri și nu este exclus să afli și lucruri mai puțin plăcute despre partener sau colaboratori. Nu este exclus ca unele relații să se încheie, inclusiv contracte profesionale.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta vei avea mai mult de muncă, vei fi mai agitat, dar și mai ambițios și competitiv. Ai grijă la tensiunile cu colegii care pot lua naștere în urma unor situații neclarificate și fii mai atent la sănătatea ta. Este momentul să te ocupi de acele simptome care-ți dau bătăi de cap. Ai toate șansele să le rezolvi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 ianuarie 2022

Se întrevede o perioadă favorabilă iubirii. Dacă ești singur, te poți întrăgosti, poți începe o nouă poveste de amor, iar dacă faci parte dintr-un cuplu poți discuta despre maternitate/paternitate. De asemenea, dacă ai copii, preocupă-te mai mult de aceștia, de educația lor, petrece timp cu ei. Unii nativi se pot reîntoarce la o fostă iubire. Sunt și nativi care reiau proiecte creative sau poate se reîntorc la o mare pasiune.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta, deși începe mai apăsător, vei observa că pas cu pas începi să te detensionezi și reechilibrezi emoțional. Totuși, ai grijă la relațiile pe care le ai cu părinții sau cu persoanele care au autoritate în viața ta. Aici s-ar putea să ia naștere conflicte mai greu de aplanat. Sunt și nativi care au spor și se preocupă de activități gospodărești, chiar de o redecorare și reorganizare a casei și a regulilor în cămin.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 ianuarie 2022

Ești foarte bine susținut în comunicare în perioada care urmează și s-ar putea să ai curaj să spui lucrurilor pe nume. Poți relua acele teme de dialog care te-au agitat și poți restabili reguli, poți schimba decizii. Ai idei bune și găsești rezolvări la orice. Mintea ta merge brici și asta te va ajuta inclusiv în negocieri. S-ar putea să ai și momente de nervozitate extremă. Unii nativi pot fi mai mult pe drumuri săptămâna aceasta, pot da examene și pot obține acte, avize, aprobări.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 ianuarie 2022

Sectorul tău financiar este plin de palnete, semn că interesul pentru această zonă este mare. Poți fi mult mai determinat să faci bani, să câștigi mai mult din activitățile tale, poate să ceri o mărire de salariu. Unii nativi își pun talentele în valoare și le monetizează. Totuși, ai grjă să faci cheltuieli bine gândite și să aduci schimbări modului în care-ți administrezi veniturile pentrua  nuu te confrunta cu pierderi. N-ar strica să faci economii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 ianuarie 2022

Zodia ta este vedeta săptămânii, dat fiind că aici intră Marte și Mercur retrograd, iar Venus își încheie retrogradarea. Ai energie, determinare și ambiții foarte mari și poți ajunge acolo unde-ți dorești, cu responsabilitate și perseverență. Farmecul de care dai dovadă te ajută să te faci plăcut și chiar să cucerești persoana care-ți place. Este foarte probabil să devii și mai agitat de aceea ar rebui să faci mai multă mișcare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 ianuarie 2022

Tranzitele săptămânii acestea nu sunt deloc pe placul tau, dat fiind că pot reactiva nu doar trecutul, ci și anumite probleme de sănătate mai vechi. Ai nevoie să te odihnești mai mult, să te retragi din agitație și să porți un dialog cu tine, să faci o introspecție destul de serioasă. Detașează-te de tot ce este toxic în viața ta, de la obiceiuri, la parteneri și amintiri dureroase.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 ianuarie 2022

Este o perioadă destul de bună, în care ai șanse mar să primești ajutor de la cei din jur. Fie un prieten, fie un asociat, fie o persoană nou cunoscută te poate ajuta să conduci un proiect către succes. Îndrăznește și fă-ți planuri curajoase de viitor. Unii nativi pot obține o sponsorizare importantă. S-ar putea să apară o atracție ascunsă față de o persoană din anturaj. În cuplu se pot relua teme de discuție și se pot schimba reguli.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu