Horoscop 26 mai 2024. ZODIA care se confruntă cu tulburări emoționale

Horoscop 26 mai 2024. ZODIA care se confruntă cu tulburări emoționale
Publicat: 25/05/2024, 15:00

Nu presupune în mod automat că oamenii îți vor înțelege nevoile. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 26 mai 2024.

Berbec

S-ar putea să acționezi pe baza unei presupuneri care reprezintă doar parțial adevărul. În efortul tău de a te gândi doar la partea bună a situației s-ar putea să nu vezi întregul adevăr. Există un aspect negativ în orice lucru. Sentimente de furie, frustrare și chiar singurătate pot însoți această situație.

Taur

Dacă te confrunți cu tulburări emoționale, te-ar putea încuraja faptul că și alte persoane trec prin propriile tulburări emoționale. Vei ști că nu ești singur în căutarea stabilității emoționale. Împărtășește-ți sentimentele cu ceilalți în loc să le închizi în tine. Te va ajuta să te simți mai bine.

Gemeni

S-ar putea să te simți ca și cum cineva ți-ar da al treilea grad. Simți că ești acuzat de ceva și că trebuie să-ți aperi sentimentele și acțiunile. Încearcă să nu cazi în această capcană. Nu lăsa îndoiala de sine să se strecoare în situație doar pentru că altcineva îți pune la îndoială modul de viață. Nimeni în afară de tine nu înțelege pe deplin situația ta.

Rac

Ziua de astăzi poate fi plină de „Ți-am spus eu!”. Ai putea găsi greșeli la alții care nu au abordat adevărul unei situații. Ai grijă să nu acuzi pe cineva chiar de ceea ce tu ești vinovat. Emoțiile pătrunzătoare vor tăia până la miezul problemei și nu vei avea cum să scapi din groapa pe care ți-ai săpat-o. Nu-i critica pe alții până nu te privești sincer pe tine însuți.

Leu

De cele mai multe ori te ocupi de fapte. Faptele sunt lucruri pe care le poți înțelege, clasifica și cărora le poți da un sens rațional. Din nefericire, astăzi, unele dintre faptele tale pot fi contestate de unul dintre lucrurile de care te temi cel mai mult – emoțiile intense. Fricțiunea care rezultă este ca și cum ai avea de-a face cu mere și portocale. S-ar putea să îți fie greu să găsești un teren comun de unde să negociezi.

Fecioară

Va fi greu să faci față problemelor emoționale care apar. O puternică forță de inducere în eroare alimentează iluzia că lucrurile sunt în regulă, când în realitate nu sunt. Încetează să te mai prefaci că totul merge bine. Cu cât mai repede vei înfrunta adevărul, cu atât mai repede va înceta să te mai chinuie. Înfruntă direct înșelăciunea.

Balanță

Nu presupune în mod automat că oamenii îți vor înțelege nevoile. Emoțiile tale ar putea fi puternice astăzi și ai putea sfârși prin a-i îndepărta pe oameni în loc să îi atragi mai aproape, pur și simplu pentru că acționezi irațional și emoțional în loc să acționezi în mod rezonabil și civilizat. Ai grijă să-ți îndrepți frustrarea către persoanele care te pot ajuta cel mai mult.

Scorpion

Suntem într-o poziție dificilă. Lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi. Emoțiile tale conduc spectacolul astăzi și este posibil să sari dintr-o extremă în alta. Sunt șanse mari ca o parte din ceea ce trăiești să se bazeze pe informații eronate. Nu te lăsa atât de prins în dramă încât să nu reușești să recunoști adevărul situației.

Săgetător

Când te confrunți cu o situație intensă din punct de vedere emoțional, este posibil să fugi. Preferi să schimbi subiectul cu ceva mai lejer. Această formă de evadare nu face nimic pentru a rezolva problema. De fapt, evitând subiectul emoțional, nu faci decât să creezi mai multe fricțiuni decât dacă ai aborda direct problema.

Capricorn

Cu abilitățile tale de medium, ești în măsură să faci lumină în probleme în care adevărul a fost neclar o bună bucată de vreme. Îți poți folosi sensibilitatea pentru a ajunge la miezul problemei și a scoate la iveală adevărul. Acest tip de comportament probabil că nu va veni fără fricțiuni din partea celorlalți. Aproape că poți garanta că așa va fi. Nu lăsa să te neliniștească. Este important să dezvălui adevărul.

Vărsător

Problemele de control din casa ta sunt de natură să te preocupe astăzi. Ai grijă să nu alimentezi concepțiile greșite ale celorlalți asupra situației. Ai de-a face cu forțe puternice, cu opinii care nu vor dori să se clintească. Cineva ar putea avea o viziune deformată asupra adevăratei probleme în cauză. Pune toate faptele pe masă înainte de a începe să tragi concluzii.

Pești

S-ar putea să te simți nostalgic în timp ce te uiți prin albume foto, rearanjezi mobila și îți amintești de vremuri trecute. Mintea ta va atinge evenimente emoționale pe care s-ar putea să nu le fi gestionat pe deplin în momentul în care s-au întâmplat. Sentimente vechi pe care le credeai dispărute ar putea să izvorască și să-ți aducă lacrimi în ochi. Înfruntă cu sinceritate aceste sentimente acum, în loc să le înghesui la loc pentru încă un deceniu.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Cuplu-bombă! Fostul a trădat-o cu Ramona Olaru, iar actualul și-a părăsit iubita
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
”Tradus” de Livia cu Spike, Bordea vrea să-i ia în ”piept” pe amândoi! Îi caută...
Meteorologii AccuWeather îi avertizează pe bucureșteni: Pericol uriaș de radiații în Capitală începând cu această...
Dragoş, un tânăr tătic de 23 de ani, a murit înecat în Lacul Snagov. A...
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
O bacterie rară care poate provoca moartea în 48 de ore se răspândeşte în Japonia
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
Cutremur în România. Ce i se întâmplă lui Iohannis: Pare ÎNCHIS
Brioșe cu iaurt și zmeură. Un desert de vis
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
Dovadă de un curaj remarcabil. Un băiat de 14 ani cu mâna fracturată și pusă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Armistițiu global în timpul Jocurilor Olimpice, susținut de țările din G7
×