Cristian Popescu Piedone, fost primar al sectorului 5 și actual președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a reușit o transformare spectaculoasă, slăbind peste 100 de kilograme cu ajutorul a două intervenții chirurgicale, dar și în urma unui regim alimentar foarte strict.
El ajunsese la o greutate de aproximativ 220 de kilograme, punându-și efectiv sănătatea și chiar viața în pericol. Dar kilogramele în plus, alimentele nesănătoase, stilul de viață dezechilibrat, cu mese neregulate și mâncat pe fond de stres, l-au determinat pe celebrul Piedone să recurgă la o primă operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a reușit să piardă în jur de 50 de kilograme.
Totuși, în următorii ani, greutatea a început să crească din nou, ajungând din nou în jurul pragului de 200 de kilograme, din cauza dilatării stomacului, scrie Cancan.ro.
Cristian Popescu Piedone
În acest context, a urmat o a doua intervenție, de această dată pentru un bypass gastric, care s-a dovedit a fi decisiv pentru că astfel a reușit să slăbească peste 120 de kilograme în total, ajungând în prezent la o greutate de aproximativ 112 kilograme.
Dar acest succes s-a bazat și pe o schimbare radicală a stilului său de viață. Chiar și acum, Piedone urmează un regim alimentar strict, bazat pe un principiu clar: nu combină proteinele cu carbohidrații sau glucidele.
Mesele sunt clar structurate și distribuite pe parcursul zilei, iar alimentele consumate sunt atent selectate. Carnea slabă, legumele verzi, lactatele degresate și evitarea produselor ultraprocesate joacă un rol important în dieta urmată de fostul edil.
Cristian Popescu Piedone
Programul alimentar include, printre altele, piept de pui preparat dietetic (dimineața), la prânz legume verzi la prânz, după-amiaza carne de vită și spre seară lactate ușoare.
Foarte important, nu sunt permise legumele de culoare roșie, iar mesele sunt compuse din alimente naturale, gătite fără grăsimi în exces!