Victor Hănescu, meciuri demonstrative la turneul internațional de tenis pentru junioare European Summer Cups din Curtea de Argeș

Victor Hănescu, meciuri demonstrative la turneul internațional de tenis pentru junioare European Summer Cups din Curtea de Argeș
Publicat: 01/08/2012, 17:35
Actualizat: 01/08/2012, 17:35

Victor Hănescu, tenismenul român clasat în momentul de față pe poziția 115 în clasamentul ATP, vine mâine la Curtea de Argeș pentru a disputa meciuri demonstrative cu copiii aflați în tribunele turneului internațional de tenis European Summer Cups -Qualifying Girls 16&Under. Sportivul, care a avut cea mai bună clasare în 2009, ocupând atunci poziția 26 în clasamentul ATP și-a exprimat dorința de a fi alături de junioarele din România, care zilele acestea luptă pentru calificarea în finală a turneului internațional European Summer Cups.
European Summer Cups, Helvetie Cup – European Qualifying Girls 16&Under, este un turneu adresat junioarelor cu vârste de 16 și sub 16 ani ce se desfășoară în perioada 30 iulie – 3 august, în România, la Curtea de Argeș, iar țările participante sunt Serbia, Grecia, România, Italia, Austria, Croația, Olanda, Bosnia și Herțegovina.
Competiția se află sub egida Comitetului de Juniori Tennis Europe, este organizată de Tenis Club Curtea de Argeș, în colaborare cu Federația Română de Tenis, sponsor oficial al turneului este Dr. Oetker Romania iar promotor Smart Corporation Group.
Aflat la a doua ediție consecutivă în România, European Summer Cups Girls 16&Under este runda de calificare a turneului European Helvetie Cup 2012, feminin 16 ani. Campionatele Europene de junioare, atât la individual cât și pe echipe, sunt cele mai râvnite competiții din Circuitul European de Tenis pentru Juniori.
„Ne bucură să putem sprijini performanța sportivă în rândul juniorilor iar faptul că se întâmplă în România competiții de tenis de un astfel de calibru este un lucru extraordinar. După Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai mare competiție internațională de juniori organizată vreodată în România în aprilie anul acesta, a urmat Trofeul Dr. Oetker, apoi Argeș Cup, iar acum European Summer Cups Girls 16&Under. Le urez mult succes junioarelor”, a spus Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România, sponsor principal al evenimentului.
Informații despre turneu se vor regăsi pe site-ul oficial al competiției, www.tenisclub-curteadearges.ro/europeansummercupgirls16/, dar și pe contul de Facebook Tennis Junior Stars. În zilele de 2 și 3 august veți putea urmări pe site-ul oficial transmisia live a meciurilor, dar și interviuri la cald cu junioarele, cu antrenori, arbitri și organizatori ai evenimentului.
Partenerii media ai evenimentului sunt Mediafax, ziarul on line Gândul, Pro Sport, Argeș Expres iar sponsorii sunt următorii: Steinel Electronics, Kaercher, Mail Man, Travel Art, Pastravaria Bratioara, Posada S.A., Aldis, Aqua Carpatica, Mistad, Lupa GPS, Consiliul Judetean Arges, Primaria Curtea de Arges, RMR, Hidroserv, DRIM DANIEL, EXFLOR Craiova, TRANSMIM Slobozia, Raureni , Rolicom Cluj, Ermacom Bacau, Erna Fides – Iasi, Anca Steel Distribution.
Turneul Summer Cups Girls 16&Under va fi urmat de o nouă competiție de tenis pentru juniori, Trofeul Victor Hănescu, care se va desfășura în perioada 1 – 7 Septembrie, la Curtea de Argeș și Domnești, unde sponsor principal este Dr. Oetker România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior...
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Povestea emoționantă a lui Patrocle, câinele căutat de toată România. Este căutat cu disperare de...
I-a turnat zilnic soțului înălbitor în cafea. Ce s-a întâmplat cu bărbatul la scurt timp:...
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie. "În mână, fără...
Descoperirea secolului! Breaking news!
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Comisia Europeană: Cote d'Or, Milka, Oreo, Ritz, Toblerone s-au vândut la preţuri mai mari în...
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a...
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să...
Ireal cât au ajuns să coste sicriele și locurile de veci în 2024
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Rusia ar fi lansat o armă misterioasă pe orbita Pământului, spune Pentagonul
×