8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertismentul lui Dragoș Frumosu, președintele Sindalimenta: Toată industria alimentară, în faliment

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertismentul lui Dragoș Frumosu, președintele Sindalimenta: Toată industria alimentară, în faliment
Dragoș Frumosu / Facebook
Publicat: 02/02/2022, 07:40

Preşedinte Sindalimenta, Dragoş Frumosu, a tras un semnal de alarmă marți, la Antena 3, în ceea ce privește criza din industria alimentară. „Oare această coaliţie urmărește în totalitatea ei interesele românilor? Pentru că văd că unii trag hăis şi unii trag cea”, a spus el, în contextul unor declarații ale fostului premier Florin Cîțu (liderul Partidului Național Liberal).

Preşedintele Sindalimenta, Dragoș Frumosu, despre plafonarea prețurilor: „Într-o lună de zile toată industria alimentară intră în faliment”

„Vorbim despre mâncare, vorbim despre siguranța şi sănătatea alimentelor. Oare această coaliţie urmărește în totalitatea ei interesele românilor? Pentru că văd că unii trag hăis şi unii trag cea. Ei trebuie să fie uniți să meargă împreună la Bruxelles să ceară modificarea PNRR”, a declarat preşedinte Sindalimenta, Dragoş Frumosu.

Raed Arafat vine cu noi explicații despre certificatul verde. Când rămâne valabilă schema cu două doze

Raed Arafat a venit cu noi precizări, marți seara, cu privire la valabilitatea certificatului verde în cazul a două sau trei doze de vaccin. Șeful ISU spune că în România încă este valabil cel cu două doze de vaccin, dar pentru a călători în Europa ai nevoie de un certificat cu trei doze. Totodată, chiar dacă au trecut mai mult de 9 luni de la a doua doză, certificatul verde va fi validat dacă se face o a treia doză de vaccin.

Cutremur în România, imediat după miezul nopții. Ce magnitudine a avut

Cutremur în România, miercuri, 2 februarie 2022, imediat după miezul nopții. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, anunță INCDFP – Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

VIDEO | Horoscopul zilei de 2 februarie 2022. „Peștii” au o stare de spirit bună

Horoscopul zilei de 2 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

FOTO-VIDEO | „Oraşul M”, proiectul din metroul bucureștean dedicat artelor vizuale. Mai mulți tineri artiști și-au pus amprenta în câteva stații din subteran

„Oraşul M” este un proiect dedicat artelor vizuale, realizat în parteneriat cu Metrorex, care a fost gândit şi creat special pentru metroul bucureştean. A apărut din dorinţa de a valorifica spaţiile urbane subterane, prin facilitarea dialogului între artişti şi publicul călător aflat în tranzit.

VIDEO | Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la Spitalul Universitar. În ce stare se află actorul în vârstă de 82 de ani

Actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani ,a fost transportat de urgență, marți seara, la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a acuzat că nu se simte bine.

VIDEO | Rafila: Cred că vom reveni la normal până la sfârşitul lunii martie. Probabil nu va mai fi nevoie de starea de alertă

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, marți, la TV1, că în opinia sa vom reveni la normal din punct de vedere epidemiologic la finele lunii martie, astfel încât nici starea de alertă nu va mai fi prelungită.

Măicuțele de la Mănăstirea Colilia din județul Constanța, ctitorită de Gigi Becali, regretă că au adus curentul electric în lăcașul de cult: „A sosit factura și nu e deloc una mică”

Factura uriașă la curent primită de mănăstirea ctitorită de Gigi Becali. Maica Rafaela, strigăt disperat: „Nu știu ce vom face în continuare”

După ani în șir de chin, acum când în sfârșit măicuțele de la Mănăstirea Colilia din județul Constanța au reușit să tragă curent electric și să își facă viața un pic mai ușoară, au ajuns să nu se mai bucure atât de tare de ceea ce considereau o minune. Pentru că a sosit factura și nu e deloc una mică.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Imagini incendiare cu Celine Dion! Starul a apărut pe coperta Vogue France la bustul gol
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Sonda Juno de la NASA a surprins un lac de lavă ce ar putea înghiți...