Actrița Kate Winslet a vorbit, cu tristețe, despre celebritatea câștigată după „TITANIC”: „Viața mea a fost destul de neplăcută”

Actrița Kate Winslet a vorbit, cu tristețe, despre celebritatea câștigată după „TITANIC: „Viața mea a fost destul de neplăcută”
Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, în filmul „Titanic”
Publicat: 14/02/2024, 17:56

Actrița Kate Winslet a ajuns cunoscută după ce a apărut, alături de Leonardo DiCaprio, în „Titanic”, în anul 1997. Însă, succesul uriaș al filmului nu a fost lipsit de părți mai puțin plăcute.

În cadrul unui nou interviu pentru Net-a-porter, Winslet a vorbit despre faptul că a devenit celebră la o vârstă fragedă și despre momentele dificile în care a trebuit să facă față unui val de atenție din partea presei mondiale.

„Simțeam că trebuie să arăt într-un anumit fel sau să fiu într-un anumit fel și, pentru că pe atunci media se amesteca atât de mult, viața mea era destul de neplăcută”, a spus Kate.

Kate Winslet este cunoscută pentru rolul interpretat în „Titanic”. Foto: shutterstock (Arhivă)

„Jurnaliștii îmi spuneau mereu:„După «Titanic», ai fi putut face orice și totuși ai ales să faci aceste lucruri mărunte. Da, poți să fii sigur că așa am făcut!. Pentru că, ghici ce, să fii faimos a fost oribil”, a adăugat ea.

„Titanic” a fost nominalizat la 14 premii Oscar, inclusiv la categoria cea mai bună actriță. A câștigat 11 dintre aceste premii, inclusiv pentru cel mai bun film.

De asemenea, filmul lui James Cameron a doborât mai multe recorduri, devenind primul care a ajuns la 1 miliard de dolari în box office. Până în prezent, a avut încasări de peste 2,2 miliarde de dolari la nivel mondial.

A fost cel mai bine vândut film din toate timpurile, din 1998 până în 2010, când a fost detronat de „Avatar”, regizat tot de James Cameron.

„Am fost recunoscătoare, bineînțeles. Aveam 20 de ani și am reușit să îmi cumpăr un apartament. „Dar nu am vrut să fiu urmărită, la propriu, în timp ce hrăneam rațele”, a adăugat ea.

Kate Winslet, acum în vârstă de 48 de ani, a vorbit anterior și despre body shaming-ul cu care s-a confruntat în presă pe vremea când era o tânără actriță, în anii 1990.

În timpul unei apariții din decembrie 2022, la podcastul „Happy, Sad, Confused”, gazda Josh Horowitz a întrebat-o despre dezbaterea cu privire la faptul că personajul ei din „Titanic”, Rose, și personajul lui DiCaprio, Jack, ar fi putut să încapă amândoi pe ușă după ce nava s-a scufundat, ceea ce ar fi însemnat că Jack ar fi putut supraviețui și el.

Winslet a răspuns astfel și oamenilor care au insinuat, de-a lungul anilor, că greutatea ei ar fi fost motivul pentru care Jack nu ar fi putut supraviețui dacă ar fi stat pe ușă.

„Aparent, eram prea grasă”. Nu este îngrozitor? De ce au fost atât de răi cu mine? Nici măcar nu eram al naibii de grasă. Dacă aș fi putut da timpul înapoi, mi-aș fi folosit vocea într-un mod complet diferit. Le-aș fi răspuns jurnaliștilor: ‘Să nu îndrăznești să mă tratezi așa. Sunt o femeie tânără. Corpul meu se schimbă. Îmi dau seama cum stau lucrurile. Sunt profund nesigură. Sunt îngrozită. Nu face acest lucru mai greu decât este deja. Asta e hărțuire, știi, și de fapt, la limita abuzului, aș spune”, i-a spus ea lui Horowitz.

Acum, Winslet va interpreta rolul Elenei Vernham, cancelarul unei țări fictive din Europa Centrală, în satira „The Regime/Regimul”, care va avea premiera la HBO, pe 4 martie.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto