A fost alertă cu bombă într-o benzinărie din sectorul 6. Ce au găsit polițiștii asupra femeii care amenința că o detonează

A fost alertă cu bombă într-o benzinărie din sectorul 6. Ce au găsit polițiștii asupra femeii care amenința că o detonează
FOTO - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 01/07/2022, 17:56
Actualizat: 01/07/2022, 18:55

O femeie a intrat, vineri după-amiază îm jurul orei 16.00, într-o benzinărie de pe bulevardul Timișoara din sectorul 6, amenințând că va detona o bombă pe care o are asupra sa.

O angajată a sunat imediat la 112, iar la fața locului, au sosit imediat mai multe echipaje de poliție de la Secția 25, jandarmi și o ambulanță.

De asemenea, au fost prezenți specialiști din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI) și grupa pirotehnică din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), pentru efectuarea de verificări specifice.

O unitate antitero i-a ținut pe curioși la distanță și a restricționat accesul pietonilor pe trotuarul de lângă benzinarie.

Forțele de ordine au reușit, în scurt timp, imobilizarea femeii. În urma percheziționării corporale, nu a fost găsită o bombă asupra sa, dar a fost căutat în împrejurimi eventual material exploziv. Ulterior, femeia fost transportată la o unitate medicală de specialitate.

Adina Anghelescu-Stancu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat în Drept, specializat în nișa subiectelor din sfera justiției, cofondator al site- ului luju.ro, citeste mai mult