Alexandra are doar 31 de ani, dar s-a căsătorit cu un bărbat de 54 de ani. De ce a făcut tânăra această alegere

Alexandra are doar 31 de ani, dar s-a căsătorit cu un bărbat de 54 de ani. De ce a făcut tânăra această alegere
Alexandra Sinyavskaya și sotul său / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 22/07/2022, 15:52
Actualizat: 22/07/2022, 15:53

Alexandra Siniavskaia, originară din Moscova, este căsătorită cu un bărbat cu 23 de ani mai mare decât ea. Femeia, în vârstă de 31 de ani acum, spune că preferă un „bărbat cu experiență care știe cine este”, prima sa relație fiind la 16 ani cu un bărbat cu 10 ani mai mare decât ea. 

Alexandra, de profesie contabil, a povestit într-un interviu cum s-a cunoscut cu actualul ei soț. Povestea lor de dragoste a început pe vremea când Alexandra era o tânără studentă, în Torino, și lucra la o cafenea. În aceae perioadă, tânăra l-a cunoscut pe editorul Antonio Scuzzarella, în vârstă de 54 de ani.

”Biroul lui Antonio era chiar după colț și venea des, era amuzant și fermecător”, spune ea, pentru Daily Mail.

La un moment dat, Antonio a început să vină mai des pe acolo, să glumească cu ea și să îi facă fel de fel de complimente. Apoi, au devenit din ce în ce mai apropiați și în cele din urmă, au început să iasă împreună.

După două luni însă, Alexandra a hotărât să nu mai continue relația întrucât a simțit că nu este suficient de matură pentru a fi într-o relație serioasă în acel moment. Așa că după ce și-a terminat studiile în Italia, Alexandra s-a mutat înapoi la Moscova, apoi în Israel pentru a fi alături de mama și sora ei.

Ea și Antonio nu au pierdut însă niciodată legătura unul cu celălalt și au rămas prieteni. În cele din urmă, în 2020, în timpul pandemiei cei doi au început să corespondeze pe rețelele de socializare, iar la scurt timp au hotărât să formeze din nou un cuplu, iar în 2021 s-au căsătorit.

„Am vorbit mult în timpul lockdown-ului, nu a existat o zi în care să nu ne spunem unul altuia ce facem și el a fost mereu acolo să-mi asculte toate problemele. O dată sau de două ori, el și-a uitat telefonul acasă sau eu aveam o întâlnire și treceau câteva ore fără să vorbim, simțeam că-mi lipsește ceva. De îndată ce s-a încheiat primul lockdown, am zburat la Torino să-l văd, iar în septembrie 2020 am început să locuim împreună în Italia”, mai spune ea.

Cei doi au trecut și prin momente mai puțin fericite, Alexandra suferind în decurs de câteva luni două avorturi spontane.

„A fost o perioadă foarte dificilă și ne-a afectat foarte tare. Antonio mi-a cerut să mă căsătoresc cu el pentru prima dată când mă recuperam din acea pierdere, așa că inițial i-am spus că va trebui să mă mai gândesc la acest lucru. Dar m-a întrebat din nou în iunie 2021 și de data aceasta am spus da. Ne-am căsătorit pe 11 decembrie 2021”, mai povestește Alexandra.

O altă problemă cu care se confrunat cei doi a fost faptul că oamenii, și chiar prietenii apropiați, îi judecă pentru relația lor din cauza diferenței de vârstă care există între ei.

Astfel, după ce și-au făcut publică relația, Alexandra și Antonio au avut parte de multe reacții negative pe rețelele de socializare, însă, spune ea, că nu au lăsat ca acest lucru să le afecteze dragostea și relația.

„Au fost o mulțime de comentarii urâte. Oamenii presupun că sunt cu el pentru banii lui și spun că dacă ar fi un simplu funcționar sau un măturator nu aș fi cu el”, a spus Alexandra.

Tânăra spune că își dorește ca oamenii să fie mai bine educați în ceea ce privește relațiile în care există o diferență de vârstă.

„Principala problemă este că oamenii nu sunt educați cu privire la relațiile în care există o diferență de vârstă. Se judecă unii pe alții pe toate, orice nu este normal este inacceptabil”, mărturisește Alexandra.

Ea mai povestește că atunci când merge pe stradă alături de soțul ei, lumea îi oprește și îi întreabă dacă sunt tată și fiică, iar când aud că, de fapt, sunt soț și soție, rămân uimiți.

Aceasta nu a fost prima relație cu diferența de vârstă pe care Alexandra a avut-o. În prima ei relație, când avea 16 ani, s-a cuplat cu un bărbat de 26 de ani. De asemenea, înainte de a-l întâlni pe Antonio, ea a mai avut o relație cu un bărbat care era cu 19 ani mai în vârstă decât ea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Reacția șefului TikTok după promulgarea legii care interzice aplicația în SUA