Ce au pățit un bărbat însurat și amanta lui, după ce s-au urcat într-un Uber. Ce le-a făcut taximetrista, când și-a dat seama cine sunt

Ce au pățit un bărbat însurat și amanta lui, după ce s-au urcat într-un Uber. Ce le-a făcut taximetrista, când și-a dat seama cine sunt
Sursa foto - caracter ilustrativ - Pexels
Publicat: 02/10/2022, 21:26
Actualizat: 02/10/2022, 21:30

Roni, o șoferiță de Uber din Dallas, SUA, a dezvăluit – pe o rețea de socializare – că după ce a transportat doi pasageri, un bărbat căsătorit și amanta sa, i-a lăsat pe amândoi înapoi acasă la soția lui, în loc să-i ducă la hotel.

Șoferița a precizat că întâi a mers să-l ia pe bărbat – unde și-a luat rămas bun de la soția și copiii în fața casei lor – înainte de revelația șocantă, scrie nypost.com.

„Soția lui și copiii lui l-au dus până la mașină și i-au spus: «Te iubesc, tati»,” și-a amintit ea. „Apoi el intră și spune: „Am adăugat o oprire”.

Roni spune că s-au apropiat de următoarea oprire, unde o femeie cu „un pic de bagaj” a intrat în mașină.

„Ea intră și spune: «Sunt atât de bucuroasă că în sfârșit ai scăpat de soția ta nenorocită», și-a amintit ea.

Roni, șoferița de Uber din Dallas / FOTO – TikTok

Roni susține că bărbatul a sărutat-o pe pasageră și au discutat până când ea a început să întrebe când avea de gând să-și părăsească familia.

„Știi, m-am săturat să mă amâni. Când o să-ți părăsești soția?”, susține Roni că ar fi întrebat femeia. Și el a spus: „Știi că am niște lucruri de care trebuie să mă ocup. Să vorbim despre asta mai târziu.”

Roni a luat apoi o decizie rapidă cu privire la ceea ce va face cu clienții săi scandaloși, spunându-și: „E mașina mea și sunt un antreprenor independent”.

„Dacă aleg să-ți închei călătoria, este alegerea mea. Uber nu mă va concedia. Uber nu mă va interzice, Uber nu va scăpa de mine. Dacă faci ceva nasol în mașina mea, am dreptul să mă descurc așa cum cred eu de cuviință”, a sccris ea, pe contul său de TikTok.

Roni a mai spus că lucrurile „nu au mers bine” pentru domnul și prietena sa.

„L-am dus înapoi la el acasă. Am condus și i-am făcut pe el și pe ea să coboare din mașina mea acasă la el, unde se aflau soția și copiii lui”, a precizat ea.

„Fă niște chestii de genul ăsta în mașina mea și vei termina așa. Ar trebui să-ți fie rușine cu tine însuți și sper că vei vedea asta”, a spus ea la sfârșit, numindu-l pe bărbat „o prostie”.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase