Ce s-a ales de Oana Nistor. Cum arată acum și ce a ajuns să facă pentru bani fosta solistă a trupei Activ, după ce s-a lăsat de muzică

Ce s-a ales de Oana Nistor. Cum arată acum și ce a ajuns să facă pentru bani fosta solistă a trupei Activ, după ce s-a lăsat de muzică
Sursa foto: Cancan
Publicat: 15/05/2022, 10:33

Oana Nistor, fosta solistă a trupei Activ, făcea furori în urmă cu ceva ani, dar de atunci, artista a intrat într-un con de umbră.

Ea a renunțat de multă vreme la proiectul care a consacrat-o și mulți dintre fanii ei se întreabă ce mai face Oana în prezent.

Ea a fost solista formației Activ începând din 2001. Oana Nistor a participat la un casting la care s-au prezentat zeci de tineri, iar ea a fost cea care a reușit, la doar 18 ani, să îi convingă pe membrii trupei că merită o șansă.

În luna aprilie 2001 membrii trupei Activ au organizat un casting pentru a găsi o nouă solistă pentru formație. La concurs s-au prezentat peste 20 de tinere, însă Avi și Rudi au ales-o pe Oana, în ultima zi a castingului.

Primul videoclip al formației a fost filmat în același an și i-a adus Oanei începutul unei cariere de succes.

Ei au format una dintre cele mai îndrăgite şi de succes trupe româneşti, până când cei trei membri, Oana, Rudi şi Avi, au decis să ia o pauză de la carieră muzicală.

Oana Nistor nu a mai reușit să revină la același nivel în muzică

Ulterior, fosta solistă a trupei Activ s-a căsătorit cu fotbalistul Ovidiu Petre și s-a ocupat mai mult de familie decât de cariera sa muzicală.

Între timp, Oana a devenit mama unei fetițe pe nume Eva Teodora. Potrivit Antena 1, Oana și familia sa au locuit o perioadă în Arabia Saudită.

În 2010, artista a încercat să revină în muzică, lansând primul său proiect solo, „Dance floor”, dar fără prea mare succes. Ea și-a încercat norocul și pe scena Romanian Music Awards, Oana reapărând cu acea ocazie alături de trupa Activ, cu o piesă nouă, dar care, însă, nu a mai reușit să obțină succesul cu care trupa era obișnuită în anii 2000.