Cine sunt jurații de la „Dancing On Ice: Vis în doi” și când începe noul show de la Antena 1. Totul va fi LIVE

Cine sunt jurații de la „Dancing On Ice: Vis în doi” și când începe noul show de la Antena 1. Totul va fi LIVE
FOTO - Antena 1
Publicat: 23/02/2022, 21:03
Actualizat: 23/02/2022, 21:05

Antena 1 lansează, în data de 5 martie 2022, „Dancing on Ice: Vis în doi”, un show live în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Show-ul va fi jurizat de patru profesioniști în domeniul dansului și al patinajului: Mihai și Elwira Petre, alături de Simona Pungă și Cornel Gheorghe. Săptămânal, cei patru jurați vor nota performanțele pe gheață ale celor nouă cupluri de vedete ce au acceptat provocarea „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Mihai și Elwira Petre (s), Simona Pungă și Cornel Gheorghe (FOTO: Antena 1)

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață și vor oferi dansuri memorabile alături de alți nouă patinatori profesioniști, pentru vise ce merită a fi împlinite, scrie A1.ro.

Ce spun jurații show-ului „Dancing on Ice: Vis în doi” despre misiunea pe care au primit-o

Cu o experiență vastă și incontestabilă în domeniul dansului, Mihai și Elwira Petre au primit cu responsabilitate și mult entuziasm rolul de jurați la noul show.

„Sunt bucuros să încep un proiect unic in România, care pare imposibil ținând cont de contextul țării noastre. Întotdeauna însă, ceea ce pare imposibil și devine realitate are șanse să fie cu adevărat memorabil. Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări. Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, sa rămân gură-cască și să reușesc sa jurizez obiectiv”, a precizat Mihai Petre.

La rândul său, Elwira Petre, una dintre cele mai valoroase practicante de dans sportiv din România așteaptă cu nerăbdare momentul primei jurizări.

”Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Mă bucur să va anunț că împreuna cu Mihai vom face parte din juriul acestui proiect special și foarte dificil. Pantofii de dans, tocurile, balerinii, adidașii sau patinele îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. Nouă vedete curajoase s-au încălțat în patine, iar eu abia aștept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!”, a spus ea.

Antrenoarea de patinaj artistic Simona Pungă va nota grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete. De-a lungul carierei sale, a participat – ca sportivă – la competiții europene și internaționale importante.

”Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România. Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această «frumoasă poveste»!”, afirmă Simona Pungă.

Cornel Gheorghe, în prezent antrenor, se alătură și el juriului „Dancing on Ice: Vis în doi”. Are un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic și a participat la Jocurile Olimpice din Nagano, Japonia, în 1998.

„Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum. Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes!”, mărturisește Cornel Gheorghe.

FOTO – Antena 1
Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult